Sayfa 916/1003 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. ������ Size iyi gelecekkk

2.  Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    ������ Size iyi gelecekkk
    En iyi gozlem sahadaki gozlem abiler ne derseniz diyin, 2 aydir migros full millet disari tasti kasalarda 500 600tl den asagi alisveris yok diyoruz, gelinen nokta ortada....

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    "yedi" yerine "igfal etti" diyeecktim de secbulu kizdirmayayim diye dusundum.

"yeni gelinler Ciko ve secbulu da igfal etti". Muahahahahah.
    Sıfıra kadar shortçuyu longçu yapmış...Üstada sataşmayın çikoyu bilmem...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    En iyi gozlem sahadaki gozlem abiler ne derseniz diyin, 2 aydir migros full millet disari tasti kasalarda 500 600tl den asagi alisveris yok diyoruz, gelinen nokta ortada....
    Iyi yaptin TAVlari onla degistirmekle.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Sıfıra kadar shortçuyu longçu yapmış...Üstada sataşmayın çikoyu bilmem...
    Biz de uzuncuyuz jmk ama insan omru sinirli. Sonsuza kadar beklersen muhtemelen her ongoru tutar.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Muahahahaha. Sulun'e bulasmayacakti, derin geyigin sonunu getirdi.

Operasyon yapılacak hisseler önceden toplanıyor. Sosyal medya hesaplarından hissenin ismi zikredilerek yatırımcıların dikkati bu yöne çekiliyor. Hisseler pazarlandıktan sonrası ise hüsran!

BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER

Sosyal medyadan hisse pazarlama son günlerde sermaye piyasalarının gündemi haline geldi. Birileri hisseleri önceden topluyor, işbirlikçisi twitter hesabından yazarak yatırımcıların dikkatini bu yöne çekiyor. Önder Tavukçoğlu’na ait olduğu iddia edilen Derinhisse isimli twitter hesabının da son dönemde bu amaçla kullanıldığı öne sürülüyor. HUBVC, Reysaş ve Teknosa gibi hisseleri twitter hesabından pazarladığı öne sürülen Önder Tavukçuoğlu’nun binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği ileri sürülüyor. Mağdur olan yatırımcılar soluğu Sermaye Piyasası Kurulu’nda (SPK) alıyor. SPK da son dönemde yatırımcıları mağdur eden sosyal medya cambazlarını bir bir cezalandırıyor.

HUBVC, Teknosa ve Reysaş’ı yüksek fiyatlardan pazarlayarak binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği söylenen ‘derinhisse’ isimli sosyal medya hesabı şimdi de Kron Telekom, Pınar Su ve Deva Holding’i pazarlıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahahaha. Sulun'e bulasmayacakti, derin geyigin sonunu getirdi.
    Adalet bir gün farklı anlamlarda herkeze lazım olabilir, o yüzden şuan bizim adalete ihtiyacımız yoksa başkasının varsa, ona da tesis edilmesine izin vermek gerekir. Bu konu hakkında ki görüşlerimi sıralamak isterim.

1. Halkbank kötü niyet olmasa da ucuz olması nedeni ile üzerinde ceza varken ve yöneticilerinin kar amaçı yokken paylaşılması devlet millet adına önerilmesi bence de büyük bir hata. Bu biraz hatadan çok özgüven yada patavatsızlık gibi görülmeli. Yani banka alarak devlet yanında olunmaz. Çünkü o an banka kendini satıyordu.

2. 2019 başlarında hub reysaş nanet gibi çok güzel senetleri çok güzel yerden yazdı, derinhisse Tuncayı 10 küsür yıl önceden şahsen tanırım. Keşke bende okuduğumda alsaydım. HUB aldım 3-4 kademe sonra sattım. Tersine son 1 yılda halkbank özelinde %5-6 zararım vardır.

3. Hub yada reysaş bir trend üzerinedir, 1 yıl düşer 1 yıl artar, ama kesinlikle ilk yazıldığı günden itibaren çok güzel rakamlar verdi, aşırı derecede hisse senedi isimleri paylaşılmadı butik ve bir araştırma üzerine paylaşıldı. Buradaki yazılarda ciddi anlamda yargısız infaz yapılmış. Senet pazarlayan her hafta her gün değişik senet yazar. Adam 1 yıldır HUB yazıyor ve bu HUB 2 liradan 40 lira gördü, bence tebrik edilmesi gerekirken bu şekilde üzerine gidilmesi tersine başka speklerin isteği doğrultusunda yapılıyor. Amaç ky öğrenmesin bir şeyler yakalamasın.

Sonuç olarak Halkbank herkesin bildiği bir şey, nereden alırsan al zaten zarar, ama dışındaki senetler kesinlikle takdire şayan işlerdir. Elbete bu benim adalet anlayışımdır, kendi görüşümdür.

Sayfa 916/1003 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •