Sayfa 917/1003 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: HALK Cafe - II

KIZILDAG, o listelerinie baktin mi? Orda 50 tane hisse var adini sanini duymadigim.

Yargisiz infaz diyorsun da... Adamin butun yazilari devlet, millet, din... Bunlara tabana mesaj. Bende direk antipati uyandiriyor dini devleti kullanan. Kendisini bilmesem de hepsi ayni cunku.

Birisi de yazmisti "din sahisa ozeldir, uluorta bahsediliyorsa icinde ya kadin, ya para vardir" diye.

4. Bankalarda ki yabancı satışını gördünüz mü, son 1 ayda, tüm bankalarda, hatta halkbank da 1 ayda 9-10 milyon citi satışı var. hadi diyelim Citi bizimle eğleniyor, o halde diğer bankalardan ne istiyor ve neden satıyor.

Endeks 100 bin üstüne geldi bankalar neden gitmiyor, diğer senetlerde eski seviyesine çıkararak endeksi 100 bine getirmek az büyük bir iş değildir. Başardılar bir şekilde.

Yani halkbank alan hep zararlı, konjektör ne olursa olsun hep zararlı.

Derinde yazsa, incede yazsa, uzun da yazsa zararlı.

Çözüm nedir. Çözüm 2-3 yılı gözden çıkarmaktır.

Not : Bu arada yukarıdaki garipliklere bir mana bulunamassa, bizdeki yabancı payının %90'ı aslında yerli diyerek mana bulunabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yargisiz infaz diyorsun da... Adamin butun yazilari devlet, millet, din... Bunlara tabana mesaj. Bende direk antipati uyandiriyor dini devleti kullanan. Kendisini bilmesem de hepsi ayni cunku.

Birisi de yazmisti "din sahisa ozeldir, uluorta bahsediliyorsa icinde ya kadin, ya para vardir" diye.
    Haksızsın demedim. borsagündemin yazısına haksızlık dedim. Mesela sen halkbank aldın emek verdin bekledim, birisi bu şekilde reklam etti ve ky çok geldi ve sen zarar gördün, o acıdan sen haklısın, istediğiniz yaz. Ama bir site bu şekilde haber yapmamalı.

borsagundemi bosver bence. Parayi basan haber cikariyor orda. Ne yalanlar yazmislardi Marka Holdingle ilgili patronun agzindan. Yok herkesin malini 1 sene icerisinde geri alacakmis aldigi fiyattan, yok bilmemne. 10 bin lira teklif etmistim benim patron hakkinda verdiklerimi yazmalari icin. Yazmadilar. Benim verdiklerim belgeli, SPK'nin bulteninden alinan seylerdi halbuki.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Haksızsın demedim. borsagündemin yazısına haksızlık dedim. Mesela sen halkbank aldın emek verdin bekledim, birisi bu şekilde reklam etti ve ky çok geldi ve sen zarar gördün, o acıdan sen haklısın, istediğiniz yaz. Ama bir site bu şekilde haber yapmamalı.
    Derinhisse ky yi halkbank a doldurdu ama suç ondan değil ona "sudan ucuz hisse, pd/de oranı bedava, gel vatandaş gel " dedirttrn gerizekalı sürüsü,çete, tahtacı sorumlu, ben anlamıyorum ne gerek var bu fiyatlama ya, az kar etse bile yıllık kari sermayesinden fazla bu bankanın, hakedilen fiyat mahkeme bile olsa buralar değil, sen fiyatı saçma sapan öldürür beceriksiz 5. Sınıf acemi spekülatör performansı sergilerden derinhisse, sighisse bilmem ne bir sürü grup ya da birey ucuz diye atlamaya devam eder, nasıl bir oyunun saçmalığın içine düştük bilemiyorum, investingede onlarca yeni kişi görüyorum halk alan ve az buz almiyolar 50-60 bin lotlar havada uçuşuyor totalde az bir alım değil bu rakamlar, yazmayan ama okuyup yatırım yapanlar binler vardir bu şekilde, bu forumda bile halkbank en aktif banka sanırım.. Hayırlısı. Fiyatı 3.5 liraya çekip 3-5 yıl daha bekletecekler diye korkmuyor değilim.
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

8. Bahriyeli hocam mesajını yeni okudum kusuruma bakma.

Sayfa 917/1003 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •