Birleşimin tam olarak olacağı tarih belli mi?
Birleşimin tam olarak olacağı tarih belli mi?
Ağustos diye biliyorum
Ağustos 17 sine kadar birleşme süresi var
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde kafama takılan bir konu var,diyelim ozbal o tarihe kadar 4 veya 5 li rakamları gördü ve birleşme öncesi rakam ne kadar yüksek olursa erciyas olduğunda 3 katı gibi bir fiyattan işlem görecek. Erciyas ın başlangıç ta 12 veya 15 gibi bir rakamdan acılmasını mı isterler yoksa 3 veya 3.5 gibi bir rakam sonrası 9 veya 10 lu bir rakamdan mı işlem görmesini mi isterler.
Şirketin yaptığı açıklamada borsa istanbula kotaayon başvurusu yaptığı bilgisi var dolayısıyla spk dan onay geldikten sonra kotasyon başvurusuda sonuçlananacağı için erciyas olarak işlem görmeye başlaması kısa süre içinde olacaktır tahmninim.şirket kağıdına sahip çıkıyo dünkü açıklama bunu gösteriyo art niyetli bir şirket dünkü açıklamayı yapmayabilirdi.erciyas olduktan sonra inşallah gerçek değerini daha güzel bulacaktır bu şirket.erboş ile erciyası bi kıyasladığımızda erciyas 10 gömlek üstün bir şirket
ÖZBAL , 2011 Yılı yaz aylarında borsaya girmiş ve ilk işlem fiyatı 4.10 TL ile başlamıştı. Ve bu kağıt 70'li kuruşlara kadar geriledi. ÖZBAL'ın eski ortak sahiplerini allah affetsin. Çok kişinin ocağına incir diktiler. Daha önceleri bu topikte yazan hiç bir yatırımcının adına rastlamıyorum artık. Eski ortaklardan 3 kişinin elinde hala önemli bir miktar hisse var. Eğer SPEK, söz konusu bu üç ortak ile anlaşmamışsa işimiz zor demektir. Çünkü bu insanların geçmişte bu kağıdın bu kadar düşmesinde önemli hataları vardır. Dua edelim ki Erciyas gibi bir holding bu şirketi ayağa kaldırmaktadır. Ama siz siz olun benim bu söylediklerimi asla bir AL veya SAT tavsiyesi olarak kabul etmeyiniz.
Yer İmleri