Sayfa 30/86 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon
Arama sonucu : 683 madde; 233 - 240 arası.

Konu: SPK, Forex'e Önemli Sınırlamalar Getirdi

1.  Alıntı Originally Posted by xdemir Yazıyı Oku
    Dukascopy İsviçre hesap açmayı bir süreliğine 1000 $ düşürmüş. xm mı Dukascopy mı
    Benim siralamam;
    1.Dukascopy / İsviçre
    2. XTB UK / İngiltere
    3. Icmarkets / Avustralya

idi, Ducascopy de imzali bir kimlik karti/pasaport a takildim ve XTB UK de hesap açtım, gerçi XTB UK de sağlam kasti, üstüne de ilk hesap açarken belirttiğim rakamın üzerinde para gönderdim diye işleme kapadı hesabımıki 4-6 saat içinde sorun çözüldü, salidan beri tekrar işlemdeyim ve XTB Türkiye deki kaliteye birebir sahibim XTB UK dede...

Sanki biraz kolaycilik görüyorum ben hesap açilişinda felan insanlarda.
    FX şirketi ne kadar kasarsa yatırımcıyı bence o kadar iyi.
    Ducascopy de sağlam kasiyor o ayri.
    Ne kadar promosyon veriyor ise de o kadar kötü, mesela ben XTB UK de hesap açilişi sonrasi gördüğüm bir promosyon benim için olumsuz olan tek husus, keşke vermiyor olsa o promosyonu. Lakin XTB UK de açmasam XTB Polonya gibi bir ülkesinde açacak idim o ayrı.
    Hatta TR de henüz serbest iken promosyon veren tüm firmalar benim için çöp idi.
    O yüzden Gedik ten hiç kıpırdamadım bir süre.

Ama keşke Ducascopy de hesap açabilse idim, kendimi bir tık daha güvende hissederdim.
    Son düzenleme : Kurt73; 27-02-2017 saat: 01:00.

2.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Arkadaşlar benim nit sorum olacak.Spk tebliğinden önce çalıştığım kurum 50 000 tl altında param olduğu halde 1/10 kaldıraçla yeni işlem açmama izin veriyor ve tebliğ öncesi açılan hesap olduğu için devam edilebileceğini söylüyor. Başka birkaç kurumun konuyla ilgili duyurularına baktığımda ise 50 000 tl altındaki tüm hesapların işlem açamayacağını söylüyor. Tebliği okuduğumda ben de kararsız kaldım doğrusu. Bu işin aslı astarı nedir öğrenmek istiyorum. Kktc den klas fx diye bir kurumdan 200 kaldıraç için de teklif aldım ama yurt dışına para göndermeye de çekindim. 10 kaldıraç viobta olduğu gibi ama 24 saat açık piyasa oldığundan gap sıkıntısı yaşamayağım için devam etmeye karar versem de net kanun buna izin verecek mi vermeyecek mi çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bence cevap sizin yazinizin icinde. SPK tebliginde eski hesap sahiplerinin 50k alti hesaplari konusunda net bir ifade olmamasi. Kurumlar da kafasina gore takiliyor bence.

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by xdemir Yazıyı Oku
    Dukascopy İsviçre hesap açmayı bir süreliğine 1000 $ düşürmüş. xm mı Dukascopy mı
    daha önce bir arkadaş açmak istemiş, isviçre'de açamamış , açamama nedeni pasaport vs.. idi sanırım. eu'ya yönlendirmişler. eu'da tr vatandaşlarına hesap açmıyoruz demiş. bu nedenle ducascopy ilk düşüncem olsa da vazgeçtim. şimdi icmarket düşünüyorum.

4. finansonline'ın verdiği bilgi. 50000 altında olup, bu tebliğden önce açılan hesaplar marta kadar (45 günlük süre dolana kadar) işlemlere devam edebilecek. sonrasında işlemlere devam edip edemeyeceği sonraki görüşmelerde belli olacakmış. ama 1/10 ile bir özelliği kalmadı

5. son uzatmaya göre ohal bitişi ve referandum nisan ayında ..
    bundan sonra ne olacak görmek lazım. illa bir "demokraside çareler tükenmez" kapısı oluşturulacaktır yerli firmalarda.

zaten alttan 10 gösterip 30 vermek için çalışmalar yapıyorlarmış. biraz bekleyip görmek lazım

Bugün beni +36 lı bir ülkeden aradılar açmadım.(Macaristan ) Hayırdır inşallah
    Şunun için yazdım. Sadece sağlam bir iki firmaya bilgi verdim.
    Acaba çürükler mi var ?
    Al sat yangelip yatma.
    Kaldırım tavsiyesidir.

7.  Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    Bence cevap sizin yazinizin icinde. SPK tebliginde eski hesap sahiplerinin 50k alti hesaplari konusunda net bir ifade olmamasi. Kurumlar da kafasina gore takiliyor bence.

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

Değerli Yatırımcılarımızın Dikkatine,

Kaldıraçlı Alım Satım İşlemlerine Yönelik Tebliğ Değişikliğinin Uygulanmasına İlişkin SPK Açıklamasına istinaden 10.02.2017 tarihi itibarıyla açık pozisyonu olan ve Tebliğ’in geçiş hükmünden faydalanan yatımcıların hesaplarında 27.03.2017 tarihi itibarıyla 50.000 TL altında teminat olsa dahi, Tebliğde belirlenmiş yeni kaldıraç oranına uyum sağlanmış olmak şartıyla, pozisyonlar tamamen kapanıncaya kadar, yeni pozisyon açılması dahil işlemlere devam edilmesi mümkündür. Ancak herhangi bir anda pozisyonların tamamen kapanması halinde işlemlere yeniden başlanabilmesi için 50.000 TL başlangıç teminatı tutarı aranacaktır.

Saygılarımızla.

SPK konuyu kapatmiş...

8.  Alıntı Originally Posted by kalezade Yazıyı Oku
    son uzatmaya göre ohal bitişi ve referandum nisan ayında ..
    bundan sonra ne olacak görmek lazım. illa bir "demokraside çareler tükenmez" kapısı oluşturulacaktır yerli firmalarda.

zaten alttan 10 gösterip 30 vermek için çalışmalar yapıyorlarmış. biraz bekleyip görmek lazım
    30 u alsınlar kullansınlar milletle dalga geçmenin anlamı yok...

Sayfa 30/86 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •