Sayfa 539/1001 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Fenerbahçe, 4 Mayıs Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde antrenmanlara başlanacağını açıkladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Abd'de haftalık işsizlik başvuruları -603 bin ile 3,839 milyon oldu (beklenti 3,5 milyon)

abd'de devam eden işsizlik başvuruları 2,174 milyon ile 17.992.000 oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Avrupa Merkez Başkanı Lagarde : Bütün Euro sistem adına şunu söylemek isterim , Bu küresel bir salgındır en yüksek önceligimiz insanları yaşatmaya çalışmak ve bu virüsü engellemektir , bir önceki toplantıdan bu yana 3 milyon insan enfekte oldu , ölüm eğrisinin biraz daha yatay seyretmeye başladığı gibi görünsede unutmamamız gereken bir şey var her ölüm bir trajedidir , geride kalanlar icin her kayıp bir trajedidir , onlara başsağlığı dilemek istiyorum , derin bir şekilde en içten dileklerimi sunmak istiyorum, doktorlardan , hemşirelere ambulans şoförlerinden bu virüsle savaşta hayatlarını tehlikeye atan herkese teşekkür etmek istiyorum .

ya ne teşekkürü
    şimdi bişey diycem 3 gün banlanacam

@medwig bey
    avatar yakışmış , hacker lar yapar kendine öyle avatar (sebebi de -ben görünmezim- algısı) görünmesen ne, sanki sonucun görünmezliğinden kaçınabiliyomun / kaçabiliyomun.

ama neymiş digi dünyaya geçeli 20 yıl anca oldu
    ben excel e tablo yaptım böl çarp bi de poroğram hazırladım çıktı yaptım
    ve buldum ki

siz arada
    küçük büyük (<>) işaretleri ile hızlıca kısa yollu net msj iletiyonuz ya endeks küçük yuzbin veya dolar kucuk 7 gibi

ama çok eski bi laptop tayım şu anda - o poroğramın aciz neticesini aşşa yazıyom :
    yani senin kısa anlatımınla sayın @medwig
    20 yıl küçük (<) milyonlarca yıl (viruslerin egemenliği)

uzun kelamın kısası
    Son düzenleme : Moruk; 30-04-2020 saat: 17:13.

Herkse vazifesini yapıyor.

Bile bile Asker savaşa gidiyor.

Ölümriskini bile bile 20 yaşındakiler sağlıkçılar,itfaiye vb gibi.

Risk almıyanlar siyasiler ve din insanları.

Çokta güzel ahkam keserler gaz verirler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

BDDK : Aktif rasyosu solo bazda hesaplanacak

BDDK: Kalkınma ve yatırım bankaları ile TMSF bünyesindeki bankalar düzenlemeden muaf

BDDK: TL-YP mevduatı 31 Mart’ta 5 MLR TL’nin altındaki bankalara 31 Aralık’a kadar süre verildi

BDDK : TCMB Swap kalemine altin karşılığı TL swap işlemleri de dahil edilecek

BDDK : TCMB swap kalemine BİST swap piyasasındaki karşı tarafı TCMB olan işlemler alınacak

BDDK: TCMB swap kalemine TCMB ile yapılan altin, döviz depo işlemleri dahil edilebilecek .

MHP, internet ortamındaki yayınların düzenlenmesi hakkında hazırladığı kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Türkiye'den günlük erişimi 500 binden fazla olan, yurt içi veya yurt dışı sitelerde kayıt için Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası isteme zorunluluğu isteniyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    MHP, internet ortamındaki yayınların düzenlenmesi hakkında hazırladığı kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Türkiye'den günlük erişimi 500 binden fazla olan, yurt içi veya yurt dışı sitelerde kayıt için Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası isteme zorunluluğu isteniyor.
    Saçmalık.

İlk seçimlerde, seçmen listesini eline geçiren birisi milyon tane siteye milyon tane üyelik açar.

Sayfa 539/1001 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •