Sayfa 85/992 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    temettü ne kadar var haziran vadede,hiç mi yok???
    Hesapladığım yaklaşık 300 puan...
    25% ye göre hesapladım, birde Ereğli temettüsü hariç.. o belli değil ama Bear Bull hoca bi kontrol etse iyi olur...

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Sende ne safsın arkadaş , Creditin karşı bacağı Garanti Yatırım bak bakalım o ne yapmış bu vadede...
    Allahın adını veriyorum şu adamla muhattap olma..

3.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    nerede ise artı kapayaxcak neden verdin o zaman ruh hastası.......
    Benim vade geçişim zamanı verdi... Yani sistem filan tıkansa 1500 puan artıda başlıcaktım hazirana

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    bu nedir nasil bir viop basligi oldu .. sizin actiginiz short yada long pozisyonlarin ne gibi okuma degeri var. heleki bu pozisyonlari acarken gerekce gostermeden aciyorsaniz . actiginiz long yada short pozisyon icin bu forumda yok mangal yok kulbasti yok levye 100 tane mesaj atiyorsunuz sizin amaciniz islem para kazanmak mi yoksa burda gazoz kapaklari kendinizimi avutmakmi ?su baslikta onlarca grafik yada guzel bilgi olurdu son uyeler sonrasinda baslik gazoz kapaklari ile kirlilik icinde
    Sonuna kadar katılıyorum... devamlı yok şöyle olacak böyle olacak... alenichev son zamanlarda düzeldi, o da eskiden dalgaya alırdı... şimdi yazdıklarını beğeniyorum....

Düşüncelerimi yazıya dökmüşsünüz..
    Ben söylemek istemiyordum ama görünen bu..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    FED SWAP musluğunu açacak da süründürüyor gibi.
    Politik değil finansal sorun varmış. Sisteme Türk Lirası tanımlamaları gerekiyor belki. Her ülke parasını kabul etmiyor muhtemelen.
    Bu kadar sıkışık olduğumuzu biliyorlarsa s400 u çöpe attirmadan ne kredi ne swap olacagini zannetmiyorum

6. nisan vadenin akşam seansı var mı bitti mi ?

7. Bütün stopları mtopları patlattılar, heralde stoplar patlayınca da kimse yeniden girme cesaretini bulamadı,. Pala topladı tüm malı eğer yukarı sürecekse bugün baya bi mal topladı pala. Ne korku verdi ama

8. SP.jpg

Avrupa da Normalleşme sürecine giriliyorsa, Ligler neden iptal ediliyor?
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Sayfa 85/992 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •