Sayfa 925/1003 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: HALK Cafe - II

ay sonu olunca herifler ne oynadı be
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hayırlı Ramazanlar herkese.

Pazartesi ve Salı günü kademeli olarak elimdeki HALKB'lerin hepsini 5.24 ortalama ile elden çıkarmış bulunuyorum. Bugün (29 Nisan Çarşamba) itibariyle hem HALKB'lerden gelen parayı hem de borsaya ayrılmış olup da nakitte bekleyen paramın tümünü 10.60 ortalama ile THYAO'ya yatırdım. Haziran'da başlayacak olan duruşma sürecinde tekrar HALKB'ye geri döneceğim. Taktiksel bir trampa yaptım kafama göre. Umarım yıl sonu itibariyle portföyümdeki zarar çıkar ve reel bazda da kâra geçerim. TH
    TH Kardeş senin mantıklı olumlu yorumların sebebiyle biz bunda uzun süredir bekledik. Ve Tüm hisseleri kaçırttık. Yanlış anlama bu seni suçlamak değil ama şimdi böyle bir durumda bizi bırakıyorsun bizim faiz gelirimizde yok ne olcak şimdi yarı şaka yarı ciddi hakikaten oldu mu şimdi bizi bırakmak keşke önce söyleseydinde Eczacıbaşı 3 liradan alsaydık.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

korkma TGT ortak.
    artık THY ciler düşünsün.
    seneye thy 5 lira
    nasıl olacak dersen havalimanına göktaşı düşecek.
    muhaaaaaaaaaaaaaa
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Pegi varken tombik niye aldigini anlamak mumkun degil.

Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Bu th nin aldığı yalan, sattığı yalan ,pegasus aldığı yalan, thy aldığı yalan teknesi yalan kendisi yalan.

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kardeş her zaman ki gibi aşırıya kaçtın gibi geldi bana. Seni uyardım yine dayanamadım inşâallah guruptan artırdığın gibi burdan da attırmazsın...[emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Pegi varken tombik niye aldigini anlamak mumkun degil.
    Bende olsam tombık alırdım.Hatta almayi dusunuyorum.Yanlıs olan nedır acaba ? Aciklarmisiniz.
    Dilerim olmaz ama Salginin uzamasi hatta seneye tekrarlamasi durumunda pegi boyle bir durumun altindan kalkabilirmi? Iflas riski ortaya cikmazmi?
    Tombik ise devletin stratejik kurulusu gozden cikarilamaz,batmasina izin verilmez.
    En kotu senaryoda dahi yatirimcisina ancak zaman kaybettirir seklinde dusunuyorum.Sizin dusuncenizi merak ettim.

Sayfa 925/1003 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •