Bu özel bir soru oldu ama sanki annemi istemiyor , onu düşünmüyor gibi bir izlenim oluşturacak şekilde sorduğunuz icin detaya girmeden cevap vereyim ..
Annem 65 yaş üzeri , Daha 3 ay önce ameliyat oldu , hayatı boyunca 8 kez narkoz aldı ameliyat geçirdi, ben dışarı çıkıyorum , çalışıyorum vs vs akşam eve geldim aynı ortamdayım, bu riske siz girebilir misiniz ? Evde oda vermek dert değil ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sn egeli hükümet başta kabul etmediği pek çok şeyi yapmak zorunda kaldı.Salgınların kendi dinamikleri vardır.Afrika ülkesi veya türkmenistan özbekistan gibi kapalı bir ülke değilseniz,hükümet salgının emrettiği şeyleri neticede yapmak zorunda kalır.Bakın amerikada ,ingilterede,çinde,bizde salgının başında başka işler vardı salgın ilerledikçe başka adımlar atılmak zorunda kaldı.Bence bayramda karantina şart ,karantina olmazsa bizde salgının sonlanması en az 10 gün uzar.
Yer İmleri