Sayfa 227/1000 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn kitapçı sn medwıgı bilmem de ben kendi annemin olayını yazayım ,yaşlılar kendi ortamlarını çok seviyorlar,biz üç kardeşiz annem hiçbirimizin evinde kalmayı kabul etmedi.
    Bizim kültürümüz farklı yalnız kalan büyük yalnız bırakılmaz, yaşlı olan kişi kabul etmese bile mahalle baskısından dolayı (el alem ne der düşüncesi) o yaşlı da tek başında evinde kalamaz.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn medwıg benimki de aynı durumda.Emin olun teyze için en iyisi bu,psikoloji hallolur ,şu dönemi atlatsınlar yazın onların psikolojisini düzeltiriz,Gelecek kış ayrı konu,o kısmını ben de kara kara düşünüyorum,ikinci dalga gelirse koca kış ne yaparaız diye.
    İkinci dalga yok. Yasak. Hiç kimse hesabını ona göre yapmıyor. Mesela şu anda harıl harıl açık ofislerin kapalıya dönüştürülmesi gerekirdi. Herhangi bir hareket duyup işittiniz mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Bir araya gelmenizde ne engel var?
    Evin bir odasını tahsis edemezmisiniz? madem yalnız.
    [/b]
    Bu özel bir soru oldu ama sanki annemi istemiyor , onu düşünmüyor gibi bir izlenim oluşturacak şekilde sorduğunuz icin detaya girmeden cevap vereyim ..

Annem 65 yaş üzeri , Daha 3 ay önce ameliyat oldu , hayatı boyunca 8 kez narkoz aldı ameliyat geçirdi, ben dışarı çıkıyorum , çalışıyorum vs vs akşam eve geldim aynı ortamdayım, bu riske siz girebilir misiniz ? Evde oda vermek dert değil ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bizim kültürümüz farklı yalnız kalan büyük yalnız bırakılmaz, yaşlı olan kişi kabul etmese bile mahalle basısından dolayı o yaşlı da tek başında evinde kalamaz.
    Annemi tanımıyorsunuz,ona kimse istemediği birşeyi yaptıramaz)))))))))

Bizim kültürümüz farklı yalnız kalan büyük yalnız bırakılmaz, yaşlı olan kişi kabul etmese bile mahalle baskısından dolayı (el alem ne der düşüncesi) o yaşlı da tek başında evinde kalamaz.
    Hayırdır sizin kültür ile bizim kültürümüz farklı mi ? İnsanlarin bulunduğu durumu bilmeden yazıyorsunuz .. Azıcık düşünüp yazın ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn kitapçı sn medwıgı bilmem de ben kendi annemin olayını yazayım ,yaşlılar kendi ortamlarını çok seviyorlar,biz üç kardeşiz annem hiçbirimizin evinde kalmayı kabul etmedi.
    Yazdığınıza baştan sona imzamı atarım .. 3 gün önce abim, yenge , yeğen yalvardılar eve gel diye ama ben evimi bırakmam beni evimden götürmeyin dedi ve gitmedi ..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu özel bir soru oldu ama sanki annemi istemiyor , onu düşünmüyor gibi bir izlenim oluşturacak şekilde sorduğunuz icin detaya girmeden cevap vereyim ..

Annem 65 yaş üzeri , Daha 3 ay önce ameliyat oldu , hayatı boyunca 8 kez narkoz aldı ameliyat geçirdi, ben dışarı çıkıyorum , çalışıyorum vs vs akşam eve geldim aynı ortamdayım, bu riske siz girebilir misiniz ? Evde oda vermek dert değil ..
    Biz tam bu risk altındayız. Ve bu risk ne devletin, ne şirketlerin çözüm aradığı bir risk değil.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İkinci dalga yok. Yasak. Hiç kimse hesabını ona göre yapmıyor. Mesela şu anda harıl harıl açık ofislerin kapalıya dönüştürülmesi gerekirdi. Herhangi bir hareket duyup işittiniz mi ?

Sn egeli hükümet başta kabul etmediği pek çok şeyi yapmak zorunda kaldı.Salgınların kendi dinamikleri vardır.Afrika ülkesi veya türkmenistan özbekistan gibi kapalı bir ülke değilseniz,hükümet salgının emrettiği şeyleri neticede yapmak zorunda kalır.Bakın amerikada ,ingilterede,çinde,bizde salgının başında başka işler vardı salgın ilerledikçe başka adımlar atılmak zorunda kaldı.Bence bayramda karantina şart ,karantina olmazsa bizde salgının sonlanması en az 10 gün uzar.

Sayfa 227/1000 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •