“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sayın kitapçı34, benim annem de kardeşlerim çağırdığı halde asla kendi evi dışına çıkmaz. 40 yıl öncede rahmetli anneanneme kışın bize gelse bile havalar ısınınca köye anında dönerdi. Aslında bizim kültürümüzde yaşlılar kendi işleri yapabildikleri sürece asla kendi evlerini terk etmezler.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Trump: Koronavirüs'ün Wuhan Viroloji Enstitüsü kaynaklı olduğuna dair delili gördüm
Trump: Virüsün Vuhan Viroloji Enstitüsünden kaynaklandığına dair neden bu kadar yüksek derecede emin olduğumu söyleyemem. Belkide Çin bize virüsün nerden geldiğini söyler. Çin’i cezalandırmak için tarifeleri kullanabilirim.
Yer İmleri