Bizzat çinde yaşayan bir türk öğrencinin makalesini okumuştum birkaç hafta önce. Çocuğun dediği sanki çin yıllardır hazırlanıyormuş gibiydi yazmış
Mobil alışveriş sistemi kusursuz işlemiş. Büyük marketlerle anlaşılıp hemen tedarik konusunda en ufak sıkıntı yaşanmamış.Herkes evinden en ufak fiyat artışı olmadan tüm alışverişini yapmış
Millet kendi evlerine girerken bile her binaya görevliler yerleştirilip her geçenin ateşi ölçülmüş.
Tüm ülkeyi milim milim kapsayan mobil app çıkıp her bir koronalıyı göstermiş ve insanları o noktadan uzak tutmuşlar vs vs..
Çin acaba tüm dünyayı tehdit amaçlı kendisi mi yaptı bu virüsü acaba diye düşünmeden edemiyor insan.
Abd düşmanın olsa o ülkeyi bitirmek istesen şahsen ilk sağlık sistemi üzerinden vurursun. Çünkü sağlık sistemlerinin dünyanın en kötüsü olduğunu sağır sultan bile biliyor
Çin tek parti rejimi ile yönetiliyor. Bahsettiğiniz tüm maddeler, merkezden vatandaşların izlenmesi üzerine kurgulanmış sistemler. Bu sayede rejim düşmanlarının hızlı şekilde tespit edilmesi planlanmış. Karantina konusundaki başarılarınıda bu kadar büyük bir devletin olası bir isyana karşı hali hazırda planları olmasına bağlıyorum.
Bu arada siz reel sektör temsilcisininiz sizin tarafta durumlar nasıl
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Amerika'daki cenazeleri görünce ayrı bir mutlu oluyor yandaş medya.. Ülkemizde parasızlıktan kendini yakan gencecik insanları neden haber yapmazlar hiç.yandaş olmak insanın gözlerini ve aynı zamanda vicdanlarını da karartıyor..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerikadaki kamyonlardaki cenazeleri gören kişilerden beklenen rasyonel davranış nedir ?Ortadoğuya yüzbinlerce askeri yığıp onları amerikada gibi yaşatan ülke, bu haldeyse bizde neler olabilir diye düşünüp hareket etmesidir.
Ancak bizdeki durum nedir.
biz çok iyiyiz bizde böyle bir şey olmaz yaklaşımıdır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
dolar 6.9978
Yer İmleri