Sayfa 241/1000 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Son dahiliye uzmanına gittiğimde, maşallah demişti!
    Maşallah...sinirlenınce siniriniz gectikten sonra el ve ayakta boşalma . Yokus aşagı gibi bir durum hissediyorsanız sinir zayıflıgı var

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Maşallah...sinirlenınce siniriniz gectikten sonra el ve ayakta boşalma . Yokus aşagı gibi bir durum hissediyorsanız sinir zayıflıgı var
    Yok yahu efendim, para bitince ne b. yiyecez durumu!

Yoksa her şey, lay lom.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    cin bu isi nasil 80bin vakayla kapatti benim aklim almiyor.
    ilk sende basliyor viruse teshis koyup aha corona demen ne kadar surdu belli degil. nüfus girla
    buna hazirlikli yakalanan alman 150 binde duramiyor.
    ama sen 80binde kapatiyorsun.
    bu basarinin sirri ne abi? nasil yaptin
    trump reyizin de kafaya yatmiyor bu kurcaliyor bulacak birseyler.
    Bizzat çinde yaşayan bir türk öğrencinin makalesini okumuştum birkaç hafta önce. Çocuğun dediği sanki çin yıllardır hazırlanıyormuş gibiydi yazmış
    Mobil alışveriş sistemi kusursuz işlemiş. Büyük marketlerle anlaşılıp hemen tedarik konusunda en ufak sıkıntı yaşanmamış.Herkes evinden en ufak fiyat artışı olmadan tüm alışverişini yapmış
    Millet kendi evlerine girerken bile her binaya görevliler yerleştirilip her geçenin ateşi ölçülmüş.
    Tüm ülkeyi milim milim kapsayan mobil app çıkıp her bir koronalıyı göstermiş ve insanları o noktadan uzak tutmuşlar vs vs..
    Çin acaba tüm dünyayı tehdit amaçlı kendisi mi yaptı bu virüsü acaba diye düşünmeden edemiyor insan.
    Abd düşmanın olsa o ülkeyi bitirmek istesen şahsen ilk sağlık sistemi üzerinden vurursun. Çünkü sağlık sistemlerinin dünyanın en kötüsü olduğunu sağır sultan bile biliyor

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bizzat çinde yaşayan bir türk öğrencinin makalesini okumuştum birkaç hafta önce. Çocuğun dediği sanki çin yıllardır hazırlanıyormuş gibiydi yazmış
    Mobil alışveriş sistemi kusursuz işlemiş. Büyük marketlerle anlaşılıp hemen tedarik konusunda en ufak sıkıntı yaşanmamış.Herkes evinden en ufak fiyat artışı olmadan tüm alışverişini yapmış
    Millet kendi evlerine girerken bile her binaya görevliler yerleştirilip her geçenin ateşi ölçülmüş.
    Tüm ülkeyi milim milim kapsayan mobil app çıkıp her bir koronalıyı göstermiş ve insanları o noktadan uzak tutmuşlar vs vs..
    Çin acaba tüm dünyayı tehdit amaçlı kendisi mi yaptı bu virüsü acaba diye düşünmeden edemiyor insan.
    Abd düşmanın olsa o ülkeyi bitirmek istesen şahsen ilk sağlık sistemi üzerinden vurursun. Çünkü sağlık sistemlerinin dünyanın en kötüsü olduğunu sağır sultan bile biliyor
    Çin tek parti rejimi ile yönetiliyor. Bahsettiğiniz tüm maddeler, merkezden vatandaşların izlenmesi üzerine kurgulanmış sistemler. Bu sayede rejim düşmanlarının hızlı şekilde tespit edilmesi planlanmış. Karantina konusundaki başarılarınıda bu kadar büyük bir devletin olası bir isyana karşı hali hazırda planları olmasına bağlıyorum.
    Bu arada siz reel sektör temsilcisininiz sizin tarafta durumlar nasıl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    cin bu isi nasil 80bin vakayla kapatti benim aklim almiyor.
    ilk sende basliyor viruse teshis koyup aha corona demen ne kadar surdu belli degil. nüfus girla
    buna hazirlikli yakalanan alman 150 binde duramiyor.
    ama sen 80binde kapatiyorsun.
    bu basarinin sirri ne abi? nasil yaptin
    trump reyizin de kafaya yatmiyor bu kurcaliyor bulacak birseyler.
    Dso ile birlikte yalan soylediler, 2 milyar nüfus var 80 bin vaka var, yersen.

6. Amerika'daki cenazeleri görünce ayrı bir mutlu oluyor yandaş medya.. Ülkemizde parasızlıktan kendini yakan gencecik insanları neden haber yapmazlar hiç.yandaş olmak insanın gözlerini ve aynı zamanda vicdanlarını da karartıyor..
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    https://www.ensonhaber.com/gundem/ne...0-cenaze-cikti

ALLAHIM TÜM İNSANLIĞIN YARDIMCISI OLSUN.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by TARIK Yazıyı Oku
    Amerika'daki cenazeleri görünce ayrı bir mutlu oluyor yandaş medya.. Ülkemizde parasızlıktan kendini yakan gencecik insanları neden haber yapmazlar hiç.yandaş olmak insanın gözlerini ve aynı zamanda vicdanlarını da karartıyor..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Amerikadaki kamyonlardaki cenazeleri gören kişilerden beklenen rasyonel davranış nedir ?Ortadoğuya yüzbinlerce askeri yığıp onları amerikada gibi yaşatan ülke, bu haldeyse bizde neler olabilir diye düşünüp hareket etmesidir.
    Ancak bizdeki durum nedir.
    biz çok iyiyiz bizde böyle bir şey olmaz yaklaşımıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. dolar 6.9978

Sayfa 241/1000 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •