Sayfa 71/440 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

no panik... uluunun 2014 yilinda piyasaya arzı dolar bazında 9.90 tl civarinda, daha sonra Samsun Serbest Bolgede lojistik alaninda yapmış olduğu satın alma ile gecen yılın sonuna dogru üretim kapasitesini 900 bin tondan 1500 000 tona çıkarmıştır. Bu rakamsal değerlerle bugün borsada halka açılmış olsa kabaca 15 tl civarında açılir. Yani diyorum ki uluun hala ucuz yapması gereken prime ulaşmamıs, ben bu konuda rahatım, bu konjüktürde gercek fiyatına ulaşması zor değil. Gelisime açik bir sirket olması ortaklik arayışından zaten belli. kapasite arttırımı ile maliyetler düşecek, gümrük vergisinin mayıs sonuna kadar sıfırlanması ve dövizin yükselmesi kambiyo etkisinden bilançoda olumlu olacaktır. l Sizlerden ricam al veya alma demiyorum, amacim bilgi paylaşımı olsun istedim.

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Full devam

3. usd logoritmik relative aylık psar döngü fibo kanallamaca sistem görüntüsü
    16.07.2024 - 10.12.2024

4.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku

usd logoritmik relative aylık psar döngü fibo kanallamaca sistem görüntüsü
    Ne anlamamız lazım

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ticaret Bakanı Pekcan'dan 3 alanda yatırım vurgusu! Önemi bir kez daha anlaşıldı...

Koronavirüsle mücadele sürecinde dijitalleşmenin önemi bir kez daha anlaşılırken, hükümet bu alanda birbiri ardına hamleler yaptı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Dijitalleşme ve teknoloji alanında yapılacak yatırımlar, Türkiye ve dünya için en az gıda kadar önemli. Gıda, sağlık ve dijitalleşme konusunda yapacağımız yatırımlar önümüzdeki dönemin öncelikleri olacak." dedi.

6. Sn salfi tüm cumlenize imzamı atarım...bazı arkadaşlarımızın cekingenligi şirket yarın bı gün biz ortak arayisindan vazgeçtik derse...ki çok örnek var aklıma link geliyor çok yıllar oncesinden şirketi saticam demişti sonra vazgeçmişti filan....sadece sesli düşünmek gerek...eğer güçlü bı sirketle ortakliga giderse zaten önünde kimse duramaz...ytd kendi düşüncem
     Alıntı Originally Posted by salfi Yazıyı Oku
    no panik... uluunun 2014 yilinda piyasaya arzı dolar bazında 9.90 tl civarinda, daha sonra Samsun Serbest Bolgede lojistik alaninda yapmış olduğu satın alma ile gecen yılın sonuna dogru üretim kapasitesini 900 bin tondan 1500 000 tona çıkarmıştır. Bu rakamsal değerlerle bugün borsada halka açılmış olsa kabaca 15 tl civarında açılir. Yani diyorum ki uluun hala ucuz yapması gereken prime ulaşmamıs, ben bu konuda rahatım, bu konjüktürde gercek fiyatına ulaşması zor değil. Gelisime açik bir sirket olması ortaklik arayışından zaten belli. kapasite arttırımı ile maliyetler düşecek, gümrük vergisinin mayıs sonuna kadar sıfırlanması ve dövizin yükselmesi kambiyo etkisinden bilançoda olumlu olacaktır. l Sizlerden ricam al veya alma demiyorum, amacim bilgi paylaşımı olsun istedim.

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Aynen ortak... yolumuz meşagatli olsada hedef değişmez, ytd
    Saygilar
     Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Sn salfi tüm cumlenize imzamı atarım...bazı arkadaşlarımızın cekingenligi şirket yarın bı gün biz ortak arayisindan vazgeçtik derse...ki çok örnek var aklıma link geliyor çok yıllar oncesinden şirketi saticam demişti sonra vazgeçmişti filan....sadece sesli düşünmek gerek...eğer güçlü bı sirketle ortakliga giderse zaten önünde kimse duramaz...ytd kendi düşüncem

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by salfi Yazıyı Oku
    Aynen ortak... yolumuz meşagatli olsada hedef değişmez, ytd
    Saygilar

yazılarınızın altına bir imzada benden olsun
    bakış açınız çok güzel, bol kazançlarınız olsun
    16.07.2024 - 10.12.2024

Sayfa 71/440 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •