Sayfa 179/992 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Son bir tur daha var DJde. Ama short kalacağım haftasonuna)))
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sn Ayasofya bu yüzden long zaten. Yazdiklariniz fiyatlara dahil. [emoji173]
    Secbul üstad bu kalp neyin nesi...
    Biz sıfıra kadar short'u özledik.
    Alfa yayınlayıcı bası ölçer mi bu?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Doların Mayıs 1 olana kadar 7 olmasına izin vermemek için bu kadar kasılmasının nedenini bilen var mı? Nisan vadeli dolar işlemleri için falan mıydı bu kadar çaba? Çözemedim ben 6,95 -6,99 arasında gezdirilmesini.

Sadece psikolojik fiyatlama (7 değil demek) içinse çok komik.

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Nefret ediyorum cep tel. ekranından bir şeyleri takip etmeye,mis gibi bigisayar ekranı olacak,kocaman...
    Aynen. Ferah ferah. Konsantre olamiyorum kucuk ekrana. Zaten,kullamadim ama, matriks mobile limited olmali. O veri alisverisi esnasinda o kadar indikator vs grafik cizimi vs cepten olmaz. Tel kaldirsa sarj yetmez.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Garanti 0,8 kuruş olmaz o şekilde olursa bistten bir sıfır atılır hisseden bir sıfır azaltıldı diyelim. Elinde hisse olan iflas eder
    Öyle olmaz Tabiiki 80 kuruş olursa elindeki hisse 10 katı artar yine dengelerler ama bu seferde hisse sayısı artar o zamanda yukarıda sorduğum hisse sayısınamı göre endeks değeri belirleniyor tezim çürür

Ayrıca garan, 80 kuruş olursa elindeki hisse artarsa ucuz diye bir daha algı ile milleti borsaya çekmek düşünceleri olabilir

Şöyleki

Domates 4.99 TL iyice baktıktan sonra 5 tl olduğunu fark ediyorsun ilk seferde 4 TL gibi algılıyorsun

Yada
    Sivri biber 8 TL kocaman yazmış yanında küçücük yarım kilo yazmış sen 8 TL gibi algılıyorsu

Yada

Türkcell kampanya yazar kocaman bedava yada şu kadar diye

Oysa alt yazı ile roket hızıyla vergi şu bu hariç girdimi çıkamazsın yazısını okuyamazsın dersinki vay be ne kampanya yapmış

Gibi gibi

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Aynen. Ferah ferah. Konsantre olamiyorum kucuk ekrana. Zaten,kullamadim ama, matriks mobile limited olmali. O veri alisverisi esnasinda o kadar indikator vs grafik cizimi vs cepten olmaz. Tel kaldirsa sarj yetmez.
    Sayın Tospa,bu görüşlerimde,45 yaşından sonra insanlarda başlayan göz bozulmasının kesinlikle bir etkisi yoktur.sadece kişisel tercih...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İki adet sıfır atılması planlanıyor.
    Hisse fiyatları değişmeyecek. Hesaplanan BİST rakamından iki sıfır atılarak endeks söylenecek.
    Garan yine 8 TL
    BİST Endeksi 1.000
    Benim anladığım bu.
    O zaman benim yukarıda yazdığım değerlerin bir anlamı yok kafalarına göre bir rakam mı seçmişler diyeceğim oda mantıklı gelmiyor bana

8. Rusya ve Brezilya'da vaka ve ölümlerde ciddi artışlar var
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 179/992 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •