Sayfa 188/992 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Müşteri temsilcini ara

ZİNCİR EMİR nasıl yapılır sor/öğren.
    Abi onu biliyorum onda sıkıntı yok. Arkadaş yeni başladı borsaya. Mesela selec 8.1 iken 7.8 e zarar kes yazdim dedi. Dedim zincir emir yapman lazım ki otomatik stop olsun diye. Yok 7.8 satış yazarsan 8.09 dan satar diye. O da satış degil zarar kes diye tuş var öyle yazdım dedi. Ve cidden perşembe günü hisse düşerken 7.8 den satmış.ona şaşırdım

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Facebook öyle bir anda yayılmadı...
    2001 yılında biz gençken üyeydik oralara.. türklerden çok az kişi bilirsi... 1000-2000 geçmez türk üye sayısı... yıllar sonra koptu facebook..
    Yok yere içinde bir şey arama...
    Yonja türkiye de daha yaygındı... ama kendilerini geliştirmediler..
    Fakat bu vizyon meselesidir...

Google da aynı şekilde yahoo yu kullanırdık arama motoru olarak..
    Yahoo, google ın sahibi yahoo ya satmaya çalıştı 100 milyon dolara, yahoo satın almaktan vazgeçti... sonra yahoo yok oldu google devam etti...
    Altında bir şey aramaya gerek yok
    çok sallama olmuş, facemesh bile kullanıma girmeden 2001 yılında nasıl üye olunuyorsa..?
    kaldı ki 2004 ten önce facebook'a üye olma şansı ne olabilir ne de ihtimali mevcut..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Abi onu biliyorum onda sıkıntı yok. Arkadaş yeni başladı borsaya. Mesela selec 8.1 iken 7.8 e zarar kes yazdim dedi. Dedim zincir emir yapman lazım ki otomatik stop olsun diye. Yok 7.8 satış yazarsan 8.09 dan satar diye. O da satış degil zarar kes diye tuş var öyle yazdım dedi. Ve cidden perşembe günü hisse düşerken 7.8 den satmış.ona şaşırdım

metatreder 4 veya 5 mi kullanıyor bu vatandaş ?
    yada hangi kurumun trade platformu ?
    Bear_Bull
    @BearBull26

4. Millet evde olunca bol bol yazmış oku oku bitmedi son 30 sayfayı es geçtim.
    Karamsar olmak hicbirsey kazandırmaz dolar çıkmış algılar değişiyor genel topik ahalisi kiriz,düşüş bekliyor herkes shortta olmalı bu düşüşü zora sokar .
    İkinci olay doları çıkan ABD bizden daha kötü o kadar kotulerki sonsuz para basmaktan başka çaremiz yok diyorlar şimdi sonsuz basılan kağıt parçasına ne kadar değer bicilecegi doların rezev para algısı kırıldığında o zaman terazinin dengesi değişecek.Hatalar varmı var üretim ekonomisine geçemeyen bir ülke bedelini öder mi öder bu ayrı bir konu.Abd deki işsizliğe bakmak lazım bizdekine bakarken şuanda viopda imkb de spekilasyon varmı var dik alası ama sadece bizdeki Dow 24 bin kusurlere gelmiş onlarda yok mu ? Varlık alan veya varlığı olan kazanacak paralar hep beraber pul olurken ve gıda sağlık gibi kendi kendine yetenler yirtacak borc konusuna takılmamak lazım herkes batarken topyekûn borç sıfırlanması ve buhar olan paralar ile kurtulacak piyasalar diye düşünüyorum altın somut bir varlık ve bizimkilerin yaptığı en doğru şey diye düşünüyorum keşke beton rantı yerine üretiminde yapsalardi .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Göçmenleri kullanarak Corona patlamadan hemen önceki tiyatro

Şimdi de Avrupa ve ABD'ye yardım tiyatrosu...

Resmen utanıyoruz...utandiriliyoruz...piyonla şah'i yeme planı...

İyi bir hoca lazım yoksa amatör Lige düşüyoruz...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

6.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    metatreder 4 veya 5 mi kullanıyor bu vatandaş ?
    yada hangi kurumun trade platformu ?
    Yok be abi trade platformu falan bilmez. Çok yeni borsada.fazla Alsat da yapmaz.uzun vadeci mantığında. Muhtemelen telefon uygulamasindan.Sorayim detayları

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    çok sallama olmuş, facemesh bile kullanıma girmeden 2001 yılında nasıl üye olunuyorsa..?
    kaldı ki 2004 ten önce facebook'a üye olma şansı ne olabilir ne de ihtimali mevcut..!!
    Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu.

Işte biz bunlara, altındaki delikten başka çalışan organı olmayan, kısaca b. fabrikası diyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1

.
    .