Sayfa 132/346 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Tüpraş İzmit rafinerisini durdurdu
    Dünya piyasaları allak bullak olmuş yine
    Dış basında ülkemizde erken seçim olabilecegi konusu gündeme gelmiş
    Rusya Almanya bu sene turizm olmayacağını açıklamış
    Dolar 7 yi solladı
    Genellikle Mayıs ayında satış dalgası olur geneleksel olarak
    Rusya buğday satışını yasakladı
    Rus bilim insanları ikinci bir virüs uyarısı yaptı
    İşsizlik patladı.esnaf kepenk attı.turizm yan geldi
    Borsa İstanbul u bilmem ama reel sektörün durumu içler acısı
    Berber kahveler AVM ler kapandı
    İnsanlar bunalımda.3 aylık bankalar borç oteledi 3 ay sonra her şey düzelir mi?
    Ayrıca faizde durmuyor.1000 TL borç öderken 1100 1200 TL olur.hemen açılır açılmaz bu kadar nasıl borç çevrilir?

Yukarıda belirtilen her şey bizi ne bekliyor
    gösteriyor.
    Birçok şirket topu atmak üzere bunlara borsadaki şirketler de dahil
    Allah ülkemizi korusun
    Ytd

Alıntı Originally Posted by strabon Yazıyı Oku
    https://www.bundlehaber.com/detay/b9...69e9b2c302?l=1

Hazır olun dağıtılacak bir dünya aşı gelecek. Bunu ülkemizde yapsa yapsa selec yapar ciddi ve kurumsal bir firma gerek. AstraZeneca firması yapar demiş İngilizler bu firma Türkiyede de faaliyet gösteriyor diye biliyorum.
    Bana göre bu hastalığin ilacı bulunmayacak
    Herkes bulduk diyor bir şey yok
    İşin güzel yanı maskeler artık eczaneden alınıyor.
    PTT den kargo beklemeye gerek yok
    Git istediğin eczaneden al maskeni

Hisse bir önceki yazıma istinaden 5 6 ya kadar gerileyebilir
    Bilanço da pek değişim olmayacak anlaşılan
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Bana göre bu hastalığin ilacı bulunmayacak
    Herkes bulduk diyor bir şey yok
    İşin güzel yanı maskeler artık eczaneden alınıyor.
    PTT den kargo beklemeye gerek yok
    Git istediğin eczaneden al maskeni

Hisse bir önceki yazıma istinaden 5 6 ya kadar gerileyebilir
    Bilanço da pek değişim olmayacak anlaşılan
    Ytd
    Ne güzel rtabl aya gitsin siz selec 5-6 tl ye deyin....biz limon satiyoruz rtabl kit satiyormus....bilancoda degisim olmasa bile ederi bu fiyatlar degil....sizin dediginiz olursa lotum artar sadece...bol şans...

4.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Ne güzel rtabl aya gitsin siz selec 5-6 tl ye deyin....biz limon satiyoruz rtabl kit satiyormus....bilancoda degisim olmasa bile ederi bu fiyatlar degil....sizin dediginiz olursa lotum artar sadece...bol şans...
    Selec'i şu anda karşılaştırabileceğimiz bir şirket borsada yok. Onun için şu hisse bu fiyat oldu Selec niye bu fiyatta diyemeyiz. Selec üretim yapan bir firma değil. İlacı üreticiden toptan olarak alıp eczanelere dağıtım yapan bir firma. İlacın alınacağı fiyat ile deponun eczaneye satacağı fiyat belli. Ve şu anda ilaca olan talep azaldı.

5.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Selec'i şu anda karşılaştırabileceğimiz bir şirket borsada yok. Onun için şu hisse bu fiyat oldu Selec niye bu fiyatta diyemeyiz. Selec üretim yapan bir firma değil. İlacı üreticiden toptan olarak alıp eczanelere dağıtım yapan bir firma. İlacın alınacağı fiyat ile deponun eczaneye satacağı fiyat belli. Ve şu anda ilaca olan talep azaldı.
    Herkes evde iyilesiyorsa ilaca gerek yok o zaman...hasta olani kapat eve ilac tuketmesin....hocam standart ilac kullanan insanlar var sen neyin kafasindasin....hele bir anlat ilac tuketimi niye azaldi bilelim aydinlanalim....

6.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Herkes evde iyilesiyorsa ilaca gerek yok o zaman...hasta olani kapat eve ilac tuketmesin....hocam standart ilac kullanan insanlar var sen neyin kafasindasin....hele bir anlat ilac tuketimi niye azaldi bilelim aydinlanalim....
    Üsluba dikkat edersek sevinirim. Şu anda virüsten dolayı kimse hastaneye gitmiyor. Kronik hastalığı olanlar hariç ilaç tüketimi azaldı. Mesela antibiyotik tüketimi en az %50 azalmıştır. Eczacı tanıdığın yok mu açıp sorabilirsin. Ben düşüncemi doğrulatmak için öyle yaptım mesela.

Şirketi iyi tanıdığımı düşünüyorum ilaç tüketimi azalmasa bile öyle uçacak kaçacak bir durumu yok. Çünkü marjlar belli.

7.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Üsluba dikkat edersek sevinirim. Şu anda virüsten dolayı kimse hastaneye gitmiyor. Kronik hastalığı olanlar hariç ilaç tüketimi azaldı. Mesela antibiyotik tüketimi en az %50 azalmıştır. Eczacı tanıdığın yok mu açıp sorabilirsin. Ben düşüncemi doğrulatmak için öyle yaptım mesela.

Şirketi iyi tanıdığımı düşünüyorum ilaç tüketimi azalmasa bile öyle uçacak kaçacak bir durumu yok. Çünkü marjlar belli.
    Ucacak kacacak diyen yok en azinda cift haneyi hakeden bilancosu var...ucan belli 2 tl 20 tl diyen rtalb...bu hissenin coktan 10 tl uzerine atmasi gerekiyordu iyi basardi spek..sen su donem 6 tl olacak dersen bu uslupla burada cok karsilasirsin bence temennini kendine sakla....

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Ucacak kacacak diyen yok en azinda cift haneyi hakeden bilancosu var...ucan belli 2 tl 20 tl diyen rtalb...bu hissenin coktan 10 tl uzerine atmasi gerekiyordu iyi basardi spek...
    Tüketim konusunda hemfikir olduk sanırım.

Bu arada olumlu olabilecek bir noktayı da yazayım. Virüsten dolayı devletin karşılamadığı ve kar marjı yüksek olan vitamin vb. ürünlerin dağıtımından da ekstra kar elde eder. Bunların satışında artış olmuştur.

Sayfa 132/346 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •