Benim bir tahminim yok ama cirosu 2019/4.ceyrekte patlama yapmişti, 2020/1.ceyrekte de yuksek ciro bekliyorum.
Benim bir tahminim yok ama cirosu 2019/4.ceyrekte patlama yapmişti, 2020/1.ceyrekte de yuksek ciro bekliyorum.
bilanço ne zaman gelecek
Bugün Tümosan nın 12 aylık faaliyet raporunu okurken şirketin yeniden değerleme ile defter değerinin ciddi arttığını gördüm.
Halka arz edeceği şirketi bu defter değerleri ile halka etmez sanırım..yada eder mi?
Zorlu nun ise yaptığı yatırımları defter değerine yansıtmadığını dusunen veya fikri, bilgisi olan var mı?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konu hakkinda zorluya ozel bir bilgim yok. Genel anlamda bu islem belli periodlarda ve ya degisen piyasa sartlari oldugunda yapilmasi gereken birsey. Ama tabiki sirketler islerine geldigi zamanlarda bunu daha sik uyguluyorlar. Zorluda yapabilir, ama enerji sektorunde olan bir sirket icin daha sistematik bir yaklasim beklerim acikcasi
bugün ki pasta dağılımı ilginç
Bugün işlem hacmi gayet iyi , iki gündür takaslarda para girişi vardı. Ya 10 nisanda spk'ya şirket yenilebilir enerji kısmının ayrılması ile ilgili spk bülteninde onay haberi , ya da bilanço beklentisi ile bir hareket olabilir. Geçen sefer 1,30 dan dönmüştük bakalım orayı geçebilecek miyiz ? Bir de forumda hiç ilgi yok , o da ilginç
Halka açıklığı%15 düşük bir şirket ve hisse Toplu sayılır, kalanını da topluyorsa birileri dikkat çekmek istemiyor demek olabilir.. inşallah iyi niyetli bir spektir.. yıllardır 1 lira 2 lira arasında git gel yaptı.. umarım diğer zorlu hisselerdeki gibi olur..
Bilanço konusunda beklentim kişisel olarak gorece iyi.. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri