Sayfa 223/992 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Sehir hastanelerine 25 yil boyunca odenecek paranin 100 milyar dolarin ustunde oldugu soyleniyor.

Secmen ne diyor? Durmak yok yola devam.

Yasasin cehalet.
    31 Şehir hastanelerine ödenecek ( hasta garantili.) 130 milyar dolar.

2. 100 mılyar dolar,,,,miş miş ,,söyleniyor,atiş serbest

3. yokmu artıran,,

4.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Ölüm sayısı 7 günlük MA'ya göre.

Ekvator tavan tavan gidiyor.
    Güzel siteymiş.

Bir uçak düştüğünde haber oluyordu, dünyada her gün 20-30 uçak düşmüş gibi ölüm var.

Adaptasyon bence uzun sürecek.

En kötü günde açık kalan şirketler devam eder diğerlerinin toparlanması uzun sürer. TTelekom, gıda, gıda perakende, ambalaj, sağlık, temizlik, hijyen, elektrik üretim ve dağıtım nispeten şanslı sektörler, turizm, yolcu ulaştırma en sert darbe yiyecek gibi. Doğuş gurubu dünyanın her yerinde yeme içme işine girişti o grup sert etkilenebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dıdının Dıdısı Geldi Dıdısını Savunmaya.

6. 130 ,000,000dolar tl karsılığı 900 mılyar tl 31 hastaneye bölersek..hastane başı,,, 29 milyar tl hastane başı,,,vaybe 6 tane 3 köprü parası..bu kadar içmeyın,,

7. Ana hissedardan mevduat alan bankalardan rasyo tutturamayanlar bunları geri ödemek için döviz üzerinde baskı oluşturabilir.

>>>>>>>>>>
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...eddetti/235008

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), özel bankaları daha fazla kredi ve Hazine'ye daha fazla borç vermeye zorlayan 'aktif rasyosu' kararında "yumuşamaya" gitmedi.
    ...

Bankaların “formülün pay kısmına net takipteki krediler eklenmeli”, “formülde kredilere gayri nakdi krediler de dahil edilsin” ve “ana hissedardan fonlama alan bankaların bu fonlamaları mevduat gibi gözüküyor. Bunlar mevduat payından düşülmeli” talepleri de dikkate alınmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. dıdıdısı alışmıssınız kendi aranızda top cevirmeye,,hoşuna gittmedi sevgiller,,

Sayfa 223/992 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •