Bitlis’te pkk tarafından askeri birliğe bir saldırı yapıldı , şehit ve yaralı askerler var
Bitlis’te pkk tarafından askeri birliğe bir saldırı yapıldı , şehit ve yaralı askerler var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın : Pazartesi Cumhurbaşkanımızın müjdeleri olabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kaynak var mı? Yanlış anlamayın, yalandır diye değil, takip için. Hiçbir yerde yazmıyorSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayvalık, Alaca sansar
https://www.facebook.com/necla.turk....jM5MTEyNDUyNg/
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Koçtaş, 4 Mayıs Pazartesi günü 51 mağazanın yeniden açılacağını duyurdu.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olup olmayacağına ilişkin "İhtimaller dahilindedir. Bu konuyla ilgili Bilim Kurulu'nun önerileri alındıktan sonra varılacak nihai kararı, Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyuyla paylaşacaktır" dedi.
250 milyon maske dagittik demis yetkililer.....
Bana 1 tane bile dusmedi....
Calisma hayatim boyunca en az 2,5 milyon lira vergi vermisimdir...
Etme bulma dünyası işte...
Kiminin parasi kiminin duası....
Uydu mu ?
Uysa da uymasa da bundan sonra.....
☆■○¤[emoji830]︎•#*
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri