Sayfa 555/1001 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Milli savaş uçağı için çok özel yazılım geliştiriliyor.

https://www.borsagundem.com/haber/mi...iliyor/1488351

Uçak nerede.?

Zamanları yetecekmi acaba.

Ben yolcu uçağınada tavım.

Araba yada
    Togg geliyo abi
    Togg togg

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    1-kelebek kadının arkasındaki ağacın yaprakları arasında

2-yarasa,çocukla,kadının kolları arasında

3-ördek,köpeğin arka ayakları ve çekiç arasında,hanım benden daha hızlı buldu,benim bulmam 5 dakikayı biraz geçti...
    Evet diğerleri taman yarasayi da simdi gordum cocugun gomlekteki salyangoz nedir farkli bir figür var?

Borsada panikle satanlar kaybetti

Borsadaki hızlı dalgalanmalar bir kez daha gösteriyor ki, karamsarlığın zirve yaptığı dönemlerde fiyatlardaki aşağı yönlü dalgalanmalar aşırıdır ve dönüşü başlatacak en ufak bir gelişme çok hızlı fiyatlanabilir.

Koronavirüs bittiğinde elbette etkileri hemen geçmeyecek. Ancak nasıl ki virüsün yayılma hızının ekonomileri kilitleyeceği görüldüğü anda fiyatlamalar aşağı yönde sert şekilde gelişti ise ekonomilerin açılma ve hayatın normalleşme belirtileri de o ölçüde hızlı fiyatlanacaktır.

https://www.finansgundem.com/haber/d...cek-mi/1488415

Bir yorumcudan alıntı

Borsacasusu03 Mayıs 2020 10:51

Borsa bana şunu öğretti....bankalar ucmuyorsa borsada sıkıntı vardır...daha düne kadar gözaltı pazarı denilen listedeki kağıtlar ralli yapmışsa...ve bu kağıtlar internette reklam ediliyorsa....ve bu bu kağıtlarda milyonlarca lot alıcı sıra bekliyorsa... Küçük yatırımcı bir kez hata yapar...fakat bu davranış halini almışsa....Allah küçük yatırımcının ailesine sabırlar versin....

https://www.borsagundem.com/haber/bo...ybetti/1488416
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Kelebek ve ördek tamam da yarasayi bulamadim, onun yerine salyangoz buldum cocugun ustunde o olmaz mi [emoji1787][emoji1787]
    Yarasa iki çocuğun arasında. Ağaç kökü ve yeşillik ortasında

5.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Evet diğerleri taman yarasayi da simdi gordum cocugun gomlekteki salyangoz nedir farkli bir figür var?
    Algıda seçicilik sorulan hayvanları bulmaya odaklandığımız için diğer görüntüleri es geçmiş olabiliriz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Bist 100 Haftalık işlem hacimleri. İlk 10.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin duayen öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Dilmener corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. İ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Denizbank'ın ardından 4 Mayıs itibarıyla Finansbank da şube çalışma saatlerini tekrar 09:00-17:00'a çekerken, Şekerbank şubeleri ise 10:00-17:00 arasında açık olacak. TEB, 5 Mayıs Salı günü itibarıyla pilot şubelerde eski çalışma saatlerine dönerken, İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye'de ise şimdilik şubeler yarım gün hizmet vermeye devam edecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 555/1001 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •