Sayfa 349/802 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Temenni inşallah bilanço da destekler ise benim şahsi fikrim olup kesinlikle YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Yen Yazıyı Oku
    Sn erdals; Bu raporda parantez içinde'ki rakamlar bir önceki yıla göre artış oranlarını gösteriyor,favök rakamında yanlışlık yapılmış doğrusu sıfır olmalı idi,çünkü geçen dönem'de kârı 5.mln.du bu dönem'de 5.mln yani bir artış yok .
    Sayın Yen,
    FAVÖK rakamını aracı kurum yanlış yazmış gibi.
    Yanılmıyorsam Acsel'in Faiz geliri sıfır yada çok düşük.
    Gelirleri tamamen ihracat, satışlardan kaynaklı.
    FAVÖK, kesinlikle %32.5 değilde daha yüksek bir rakam olmalıydı.

3.  Alıntı Originally Posted by erdals Yazıyı Oku
    Sayın Yen,
    FAVÖK rakamını aracı kurum yanlış yazmış gibi.
    Yanılmıyorsam Acsel'in Faiz geliri sıfır yada çok düşük.
    Gelirleri tamamen ihracat, satışlardan kaynaklı.
    FAVÖK, kesinlikle %32.5 değilde daha yüksek bir rakam olmalıydı.
    Acsel'in 2018 ve 2019 FAVÖK rakamı birbirine çok yakın. İkisi de 5,7 milyon gibi bir rakam. %32,5 gibi bir artış yok.

Şirket şu anda FAVÖK*14 gibi bir piyasa değeri ile işlem görüyor. Benim şu anda bu şirketi ucuz bulmamanın nedeni bu.

4.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Acsel'in 2018 ve 2019 FAVÖK rakamı birbirine çok yakın. İkisi de 5,7 milyon gibi bir rakam. %32,5 gibi bir artış yok.

Şirket şu anda FAVÖK*14 gibi bir piyasa değeri ile işlem görüyor. Benim şu anda bu şirketi ucuz bulmamanın nedeni bu.
    Teşekkürler sayın Yarımada siz bu şekilde konuştukça sayeniz de 2 tavan gördük 🖐

5.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın Yarımada siz bu şekilde konuştukça sayeniz de 2 tavan gördük ��
    Çok basitsiniz. Bana yorumun şu nedenden dolayı yanlış dersin sana cevap veririm. Bir bilgin olmayınca böyle cevap verirsin.

6.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Çok basitsiniz. Bana yorumun şu nedenden dolayı yanlış dersin sana cevap veririm. Bir bilgin olmayınca böyle cevap verirsin.
    Vakit geçirecek başka forumlarda başarılar. Bilanço gelsin değerlendirelim. Kim basit o zaman görücez. Bütün yan kağıtlar pahalı kör değiliz. En ucuzu bu ve fabrika tıkır tıkır çalışıyor yola devam. Sana zorla kağıt al diyen yok pahalıysa kendine sakla milletin kafasını karıştırma. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın Yarımada siz bu şekilde konuştukça sayeniz de 2 tavan gördük ��
    3 tavan yaptı...Üçüncüsü tavana yakın fiyatı gördü....

8. T.C. Ticaret Bakanlığı
    @ticaret
    Etil alkol, kolonya, dezenfektan ve hidrojen peroksit adlı ürünlerin, ihracatı kayda tabi ürünler listesinden çıkarılmasına ilişkin Tebliğ (2020/9), 02.05.2020 tarih ve 31115 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

Birbirinizle tartışmayın.
    Yukarıda Ticaret Bakanlığının yürürlüğe giren Kanunu var.
    Selüloz; kolonya, dezenfektan, gıda...vs. gibi ürünlerde kullanılan kimyasal bir ham madde.
    Şirketin sermayesi 10 küsür milyon.
    Geçen seneki cirosu 37 milyon, net karı 9 küsür milyon.
    Sermayesi kadar kar açıklamış.
    Bu sene muhtemelen net karı sermayesini geçecek.
    %80 oranında ihracat yapıyor.

Şimdi soruyorum sizlere.
    Borsada kaç tane böyle şirket var.

Sayfa 349/802 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •