Sayfa 168/1001 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Selam Arkadaşlar
    HTT uzun vadeli borçlanma araçları fonuna geçiş yapmayı düşünüyorum ama bu gün Uzun vadeli tahvil yükselişte kararsız kaldım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kişisel görüşüm faizler düşeceği kadar zaten düştü bu saatten sonra girmek çok riskli. Bugün açıklanan enflasyondan rakamlarına göre de faizlerin aşağıda gideceği fazla alan kalmadı.Dikkatli olun bu fonun düşüşü de sert oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Kişisel görüşüm faizler düşeceği kadar zaten düştü bu saatten sonra girmek çok riskli. Bugün açıklanan enflasyondan rakamlarına göre de faizlerin aşağıda gideceği fazla alan kalmadı.Dikkatli olun bu fonun düşüşü de sert oluyor.
    kira sertifikaları için ne dersiniz Üstad?

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    kira sertifikaları için ne dersiniz Üstad?
    Üstad kira fonlarından ben de aldım, ama getirilerini tahmin etmek çok zor. Aylık baz da Ppf üstü getiri yapar. Ama düştüğü zaman da fena düşmüyor 😀

4.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Selam Arkadaşlar
    HTT uzun vadeli borçlanma araçları fonuna geçiş yapmayı düşünüyorum ama bu gün Uzun vadeli tahvil yükselişte kararsız kaldım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Uzun vade riskine girme derim orta vade de yeterince tatminkar ama alicaksin unutcaksin 6-12 ay getirilerine gore tekrar degerlendirirsin tabi surekli tahvilleri takip edeceksin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Üstad kira fonlarından ben de aldım, ama getirilerini tahmin etmek çok zor. Aylık baz da Ppf üstü getiri yapar. Ama düştüğü zaman da fena düşmüyor [emoji3]
    Getirisi tahvil faizlerine. Bagli

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Üstad kira fonlarından ben de aldım, ama getirilerini tahmin etmek çok zor. Aylık baz da Ppf üstü getiri yapar. Ama düştüğü zaman da fena düşmüyor 😀
    Yine ppf den iyidir diye bende aldım valla bakalım bu ay nasıl olacak MB yine faiz indirir zaten bu ay alıştık

7. Merhaba arkadaşlar.
    Ben iş portföy eurobond fon aldim.
    Eurobond fon degerlendirmesinde dolardaki hareketlilik mi yoksa Turkiye CDS lerdeki hareketlilik mi daha etkili oluyor?
    Mesela dolar 7 Tlden 7.03 Tl ye yükseldi. CDS ise 580 den 610 a yukseldi. Eurobond fon artı mi yazar eksi mi ?
    30.04 04.05 arasi getirisi 0.62 oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by Toroslar33 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar.
    Ben iş portföy eurobond fon aldim.
    Eurobond fon degerlendirmesinde dolardaki hareketlilik mi yoksa Turkiye CDS lerdeki hareketlilik mi daha etkili oluyor?
    Mesela dolar 7 Tlden 7.03 Tl ye yükseldi. CDS ise 580 den 610 a yukseldi. Eurobond fon artı mi yazar eksi mi ?
    30.04 04.05 arasi getirisi 0.62 oldu.
    İkisinin de etkisi var hangi oranda onu tam bilmiyorum. İs bankasi eurobond fonunun ake fon ve dbh fona gire Cds lere duyarlılığı daha düşük. Dolar 6-6.60 arası giderken ake fon elimdeydi Cds artışı yüzünden getirisi olmadı.

Sayfa 168/1001 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •