Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Partili CB olmuyormuş, iyice anladık.

Bir daha anayasa yaparlarsa, bırakın partiliyi, milli takımdan başka takım tutan CB bile olmamalı.

Hatta CB olan kişinin nüfus kütüğü hemen Ankara'ya alınmalı, memleketi bile olmamalı.
    Yabancı ülke vatandaşı bakan ve vekillerimiz var olmadı büyükelçilerimiz var.

Yabancı uyruklu olanların devlette çalışmamaları lazım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cemaatlen namaz kıldırmadılar, cumaları camileri kapattılar, kandilleri yasakladılar, hep CeHaPe'nin işi bunlar.
    İdrak eden yokki.

Bunu görmezden gelirler.

Cukka varmı cukka.

Havalimanına yapılan hasteneyi unutmayın.

Orada dertleri giden para değil.

İSİM'İ yok etmek.

ATATÜRK
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Günaydın TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Makina at esek sumuklubocuk
    Evrende hersey düşünür
    Sen onden
    Keder elem yalnizlik acılar
    Bunlari yukle
    Gerisi tamam ya

Tcmb: Bu dönemde yıllık enflasyon gıda dışındaki alt gruplarda düşüş kaydederken, enflasyondaki yavaşlamaya en belirgin katkı enerji grubundan gelmiştir

*tcmb: Gıda fiyatları gerek işlenmemiş gerekse işlenmiş ürünlerde mevsimsel eğilimine kıyasla yüksek bir oranda artmıştır

tcmb: Enerji fiyatlarında uluslararası petrol fiyatlarındaki sert düşüşün yansımalarıyla azalış eğilimi sürmüştür

tcmb: Hizmet enflasyonu, salgına bağlı olarak faaliyetin kesintiye uğradığı kalemler başta olmak üzere, alt gruplar genelinde azalmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Tcmb: Döviz kuruna duyarlılığı yüksek olan bakım-onarım hizmetlerinde bu dönemde fiyatlar yüksek bir oranda artmıştır

tcmb: Türk lirasındaki değer kaybının belli kalemlerdeki olumsuz etkilerine karşın, genel itibarıyla talep koşullarına bağlı olarak temel mal enflasyonunda da yavaşlama kaydedilmiştir

*tcmb: Nisan ayı gıda fiyat gelişmelerinde salgına bağlı tedbirlerin arz koşullarına etkisi, döneme özgü güçlü talep artışı, vergi ayarlamaları ve döviz kuru gelişmeleri gibi birçok unsurun belirleyici olduğu değerlendirilmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. Bos lafi ne kadar cok seviyorlar.....
    TCMB degil edebiyat kulubu mubarek !!!!

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: "Koronavirüse ilişkin provokatif paylaşım yapan 7 bin 127 hesap hakkında çalışma yapıldı."

Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •