Sayfa 411/748 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. 40 yıllık borsacıyım, böyle piyasa görmedim. Acilen SPK ve borsa yönetiminin istifa etmesi lazım. Bu Nuh’un basiretsiz beceriksiz yöneticilerinin dünden istifa etmesi lazım. Lem Adam evine geliyor her tarafı dağıtıyor sen bön bön bakıyorsun. Yıllardır yatırım yapan K.y ları korusana. Destek atsana. 10 dolarlık hisseyi 1,5 dolara düşürdünüz Allah’dan Korkmaz kuldan utanmazlar.

2. Bakalım 10 lira üzeri kalıcı olabilecekmi, limanı var diyoruz, ihtacat yapıyor diyoruz, borçlar iyice azaldı diyoruz, para basıyor diyoruz ama dolar 2 liradan 7 liraya geldi bu Nuhun gemisi yerinden kıpırdamıyor, anladımki Türkiye borsasında nerde batık şirket var onlara yatırım yapacaksın, batık olupta son dönemde en az 3-4 kat prim yapmayan kalmadı.

Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Bakalım 10 lira üzeri kalıcı olabilecekmi, limanı var diyoruz, ihtacat yapıyor diyoruz, borçlar iyice azaldı diyoruz, para basıyor diyoruz ama dolar 2 liradan 7 liraya geldi bu Nuhun gemisi yerinden kıpırdamıyor, anladımki Türkiye borsasında nerde batık şirket var onlara yatırım yapacaksın, batık olupta son dönemde en az 3-4 kat prim yapmayan kalmadı.
    Her yükseleni bence batık gibi görme bu söz sanki biraz kendini teselli etmek gibi geldi bana
    Göz olanı akıl olacagı görür..

4.  Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Her yükseleni bence batık gibi görme bu söz sanki biraz kendini teselli etmek gibi geldi bana
    Her yükselen değil tabiki batık olup yükselenleri kastettim, borcu harcı olmayıp yüksek karlılık beklentisiyle yükselenlere lafım yok zaten.

5. Gözünü yine toprağa diktin. Şu borsadan çıksan da sende kurtulsan bende kurtulsam. AAST.

6. Bilanço ile hareket başlar neredeyse her gün toplanıyor.
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

7. 2008 KRİZ ÇIKIŞI, 2009 MART BAŞLARINDA KRİZE EN İYİ TEPKİYİ VERDİ DİYE TUTTUK BİZ BU MİNNOŞU...YANINDA ALKİM DE VARDI...AL-SATLARIMIZ OLDU TABİ... BU MİNNOŞ 14,70 LİRAYKEN.... ALKİM 5,98 LİRAYDI...ALKİM İLE YOLLARI 9,00 LİRADA AYIRDIK. (bu arada alka 0,90 dardanel 0,60 kuruştu) Bu MİNNOŞLA DEVAM kararı aldım. zarardamıyım hayır zararda değilim çok şükür. ama ALKİMİN hareketlerine bakınca hayıflanmamak elde değil arkadaş. alkim bu süreci 10 senede tamamladı. BU MİNNOŞUN O KADAR BEKLEYECEĞİNİ SANIYORUM, kısa sürede bitirecektir işi.

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.

Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.

Sayfa 411/748 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •