Sayfa 191/1001 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    tesekkürler..uzak durayim o zaman ben ..
    TDG şudur.

- Fon toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak, yabancı kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçlarına yatırılacaktır.
    - Fon portfoyü ağırlıklı olarak gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin ihraç ettiği USD ve EUR cinsinden Eurobond'lara ve gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde ihraç edilen USD -EUR cinsinden / USD -EUR'a endeksli kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçlarına yatırılır. Fon portföyünün gelişmiş ve gelişmekte olan yabancı ülkelerin kamu ve özel sektör borçlanma araçları arasında dağıtılmasında yönetici, fonun yatırım amacı doğrultusunda global ekonomiyi ve piyasadaki gelişmeleri yakından takip edip fon dağılımını periyodik olarak revize eder. Ülke ve şirket bazında yapılan analizler çerçevesinde yatırım yapılacak borçlanma araçları belirlenir.

2. Myfinans TE3 fonu hakkında düsünceni ogrenebilirmiyim üstad?

3. Okan Yorgancıoğlu’nu takip eden var mı acaba? Yatırım fonlarına kafa yoran bir kişi. Udemy üzerinden eğitim programını aldım ama daha izlemeye fırsat bulamadım maalesef

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Myfinans TE3 fonu hakkında düsünceni ogrenebilirmiyim üstad?
    Onur hocam daha önce ben de alıp sattım bu fonu. Ama fon üzerine ölü toprağı serilmiş gibi. Borsa coşsa da batsa da getirisi pek değişmez, bildiğin bir PPF misali

te3 mevduat ustu için iyi,bende mevcut

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Onur hocam daha önce ben de alıp sattım bu fonu. Ama fon üzerine ölü toprağı serilmiş gibi. Borsa coşsa da batsa da getirisi pek değişmez, bildiğin bir PPF misali
    Mk karsiligi son 1 ayda fena degil %25ler gibi gordum..

7.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Myfinans TE3 fonu hakkında düsünceni ogrenebilirmiyim üstad?
    Aslında hoş bir fon.
    1 kere aldım, ama o dönem Ocak sonuydu galiba, o çalkantıda verimli gelmedi bana sattım.
    Altına çok bağlı.
    Ama genelde mevduat üstü için iyi bir fon.

Ama gece MKK bildirimlerine bakmayın, altınla ilgili işleri anca sabah 9'da bitiyor.
    Bir Cuma gecesi MKK'sa saat 01.de %5 değer kaybetti göstermiştide hasta etmişti bizi.
    Pazartesi sabah düzeldiydi.
    Böyle bir fon yani.
    Fena değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında hoş bir fon.
    1 kere aldım, ama o dönem Ocak sonuydu galiba, o çalkantıda verimli gelmedi bana sattım.
    Altına çok bağlı.
    Ama genelde mevduat üstü için iyi bir fon.

Ama gece MKK bildirimlerine bakmayın, altınla ilgili işleri anca sabah 9'da bitiyor.
    Bir Cuma gecesi MKK'sa saat 01.de %5 değer kaybetti göstermiştide hasta etmişti bizi.
    Pazartesi sabah düzeldiydi.
    Böyle bir fon yani.
    Fena değildir.
    Kıymetli madenler oranı 1.9 ama fazla degil

Sayfa 191/1001 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz