Sayfa 960/1003 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,673 - 7,680 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bence özelde bir şey yok, bankaları kendi endeksinde değerlendirmek lazım. Dolar özel sektör sorunu deniyor, doğrudur, ama özel sektörü finansa edenler ise bankalar. Ülker faaliyet karı var ama bir şeylerden ötürü zarar yazmış. 400 milyon TL bir önceki benzer döneme göre ters gelmiş. Gyhol kimse süper bir gelir açıklamış. Tekfen ise gerçekten çok kötü bir bilanço açıklamış. Devlete benden başka vergi veren kalamdı.
    Tekfenin ki ısmarlama bilançoya benziyor sayın Kızıldağ. Şirket 50 milyon dolar ödemiş , Azeri Socardan aldığı yüzde 10 payın yüzde 5 i olarak. Şirketin borcu azalırken nakti artmış. O kadar ki hisse başı 9 TL. nakdi var. Bilanço doğru okununca gözüküyor. Mersinde özel endüstri bölgesi ilan edilen arazisinde polietilen ve polipropilen üretimi için ortak arıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Tekfenin ki ısmarlama bilançoya benziyor sayın Kızıldağ. Şirket 50 milyon dolar ödemiş , Azeri Socardan aldığı yüzde 10 payın yüzde 5 i olarak. Şirketin borcu azalırken nakti artmış. O kadar ki hisse başı 9 TL. nakdi var. Bilanço doğru okununca gözüküyor. Mersinde özel endüstri bölgesi ilan edilen arazisinde polietilen ve polipropilen üretimi için ortak arıyor.
    Enerjisa çok güzel gelmiş. Ülker dev bir şirket bu rakam yakışmadı. Yinede Tekfen bence dürüst bir kurum muhtemelen krizden etkilendi. Bana bilanço kalan bankalar ve tabiki Tüpraş thy olacak. Gecem ay İstanbul vergi gelirleri %50 azalmıştı. Devlet için vergi önemli bir kalem ama darbe aldık. Birde bunun ikinci çeyreği var. Çok kurum sıfır çekecek. Bunu fiyatladık belki ama üçüncü çeyrek kesinlikle fiyatlanmadı ve ticaret de bir anomali başladı.

3.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Üzerine banka tanımam..Bedava..Ama Hükümetin bankaya saldırısı yabancıyı fena ürküttü..Almam da almam diyor yabancı..
    Garan ile aynı fiyatlarda olmalı ama piyasa böyle fiyatlıyor..
    Mesela Halk ve Vakıf kaç olduğunun önemi yok..Batık kredilerden sonra yabancı oralarda fena verdi.
    Görmezden geliyoruz ama yabancı yokluğu büyük bir eksiklik. Citi 2 milyon lot banka almıştı bugün. Bu rakam bile haber olma niteliği taşıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Görmezden geliyoruz ama yabancı yokluğu büyük bir eksiklik. Citi 2 milyon lot banka almıştı bugün. Bu rakam bile haber olma niteliği taşıyor.
    Yabancı takas oranlarına baktım şimdi bankaların;

Garan - 65
    İsctr - 50
    Vakbn - 44
    Halk - 36

Zaten bankalarda takaslar fiyatların aynısıdır. Takasa bakıp fiyatlar rahatça tahmin edilebilir benim tarafımdan

5. Buna iyi haber gelse tüm bankacılık hisselerine doping olur.Sektörü üzerindeki dava olumsuz etkiliyor.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Yabancı takas oranlarına baktım şimdi bankaların;

Garan - 65
    İsctr - 50
    Vakbn - 44
    Halk - 36

Zaten bankalarda takaslar fiyatların aynısıdır. Takasa bakıp fiyatlar rahatça tahmin edilebilir benim tarafımdan
    Bu ekonomi yönetimin bir karnesi gibi...Anlayana...
    Bşr de bu dıj güçler neden hisse almıyor diye şikayet ederler.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu ekonomi yönetimin bir karnesi gibi...Anlayana...
    Bşr de bu dıj güçler neden hisse almıyor diye şikayet ederler.
    Tabi kesinlikle..Son 10 yılda neler yaşadık ayrıca..Balyoz, Ergenekon, Darbe, Rahip, Kapatma davası daha dünya var örnek...
    İktidar ülkeyi ele geçirmek istedikçe diktattörleşti bu da yabancıyı hep ülkeden kaçırdı..En sert satışlar da damatı ekonomi bakanı yaptığından sonra geldi..Ali babacan ve Mehmet Şimşek vizyoner ve tecrübeliydi..Yabancı dilleri ve temasları da yurtdışı ile güçlüydü..Ama şimdi ki maşallah

Benim 100 bin dolar oldu 20 milyon dolar bakın bende potansiyel var kendi param olsa yapamam ama başkasının parası olsa yaparım bana destek aton zengin olalım

Sayfa 960/1003 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •