Sayfa 366/748 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla 15 milyon lot citi +doçe topladı . Bıkıyıklı bunlar büyük ihtimal . Toplam 150 -200 milyon tl oda 30-40 milyon dolar yapsın ... RYSAS Hintliler 7 milyon dolarlarını 33 milyon dolar yapmış düşünün önceki yazılarımda paylaştım. Birde İpek'e de %42 oranında yabancı takas oranı %60 lara%70 lere çıkarsa 50 lirada de olur 70 de. Şişecamda tek seansta 13 milyon lot aldı yabancı en fazla %15 yaptı çünkü sığ değil . Bu hisse 98 milyon lotu var tahtacı başka grupları zapdedemez . Mızrak çuvala sığmaz . Kozaa ve kozal üzerinden baskı kurmak istediler nafile çünkü bilanço var ve yükseliş trendini İpek'e içinde kuramazlar spek sıkıştı.

Spek kozaa da da mal kaptırmak istemeyecek ve yukarı sürecek ... dip 7.4 tepe 13 fark 6 lira olsa en kötü kozayı da 18-19 liralara taşırlar ...
    spekler işletmeyle ortak çalışır ve asla sıkışmazlar. kozaa %100 yaparsa ipeği %50 yaptırtır. kozaaya kar payı dağıttırır ipeğe dağıtmaz. bedelli de çıkarabilir.. vb .. kısaca spek ve işletmeden izinsiz bir kağıda bir gurubun girmesi zordur. izin almışsa bir şey diyemem.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Mesela Reysaşta spekülasyon yapan adam. Kendini ifşa etmiş. Bu adam bir daha herhangi bir hisse topladığında spek hemen bunun adını öğrenir ve önlemini alır. Haliyle bu sadece bir örtü. Bence spekülasyonu Reysaşın patronu yaptı kendini bu şekilde temize çıkarıyor, en azından şüpheyi azaltıyor. Bilanço oyunlarıyla inanılmaz kar açıkladıfk yı düşürdü bundan sonra yuksek kar açıklayamaz, çünkü bilanço oyunuydu..

3. CEVAP VER
    alb.mu47
    8 gün önce
    1 Oy

4 ay önce yazmışım: "Yabancı katılımlı hacimli alımlar devam ediyor. Bunun dava ile alakası olamaz. Benim kuvvetli bir tahminim varda manipülasyon olmasın diye açık yazamıyorum. Ancak İpeke nin faaliyet alanı ile doğrudan ilişkili güçlü bir gelişme olduğunu tahmin etmek hatalı olmaz. Tahminim isabetli ise; Küçük yatırımcı için en doğru hareket tarzı: İmkan varsa hisse artırılmalı ve sabretmelidir" AYNEN. Ayrıca Bakan Berat bey bir ay kadar önce enerji konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmak için yapılan atılımların sonucunun alınması eli kulağında demişti. Anlamı açıklaması ne olabilir ki.not:alıntıdır mynet ytd (fikir olması açısından bu arada bnde ipek yok )

4.  Alıntı Originally Posted by SONŞEZLONGSUZ Yazıyı Oku
    CEVAP VER
    alb.mu47
    8 gün önce
    1 Oy

4 ay önce yazmışım: "Yabancı katılımlı hacimli alımlar devam ediyor. Bunun dava ile alakası olamaz. Benim kuvvetli bir tahminim varda manipülasyon olmasın diye açık yazamıyorum. Ancak İpeke nin faaliyet alanı ile doğrudan ilişkili güçlü bir gelişme olduğunu tahmin etmek hatalı olmaz. Tahminim isabetli ise; Küçük yatırımcı için en doğru hareket tarzı: İmkan varsa hisse artırılmalı ve sabretmelidir" AYNEN. Ayrıca Bakan Berat bey bir ay kadar önce enerji konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmak için yapılan atılımların sonucunun alınması eli kulağında demişti. Anlamı açıklaması ne olabilir ki.not:alıntıdır mynet ytd (fikir olması açısından bu arada bnde ipek yok )
    ipeğin elinde para olduğu için devlet ve TPAO bilgisi ve yardımıyla Libya vb gibi yerlerde ipek için petrol kuyusu satın alımı ya da işletmesi çok olası zaten, bunu bekliyordum ama petrol fiyatı 3-5 yıl çıkmayacak yukarı, bunun anlamı da kozaaya göre düşük kar demektir.

5. Koza Altın, Koza Madencilik ve İpek Enerji 1.çeyrek finansal sonuçlarını 25-29 Mayıs haftasında açıklayacak

https://twitter.com/NesliKoroglu/sta...063133697?s=19

Arkadaşlar tekrar soruyorum bu haberin kaynağı nerede. Matrixe, KAPa ya da spk ya bildirim gelmiş mi. Eğer gelmediyse kozaanın cuma 12.50 kapatacağını akşamı bilanço açıklayacağını düşünüyordum ve pazartesi benim senaryoma göre 13.50yi görmesi gerekiyordu. Ve speğin hareketleri öngörüme uygun davranıyordu. Eğer haber gerçekse senaryomu çöpe atmak zorundayım. Araştırırsanız iyi olur.

6.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    spekler işletmeyle ortak çalışır ve asla sıkışmazlar. kozaa %100 yaparsa ipeği %50 yaptırtır. kozaaya kar payı dağıttırır ipeğe dağıtmaz. bedelli de çıkarabilir.. vb .. kısaca spek ve işletmeden izinsiz bir kağıda bir gurubun girmesi zordur. izin almışsa bir şey diyemem.
    Spekin sıkışmasından kastım kozaların hepsini belli bir seviyede tutmak istemesinden . İpek'e olan alımı engelleyemiyor 98 milyon lot var piyasada 15-20 milyonunu alan ve sahada alabilecek birileri bar . Kozaa kozalı İpek'e primli iken kaç kere bastı . Spekin en büyük oyunu kozayı basıp İpek'i aşağı çekmekti ama alım geliyor İpek'e engel olamıyor olmak istese eldekini kaybediyor . .

Geçen yıl harun kahraman girdi ky girdi onula Twitter'dan paylaştı o kadar baskı yaptı ki spek 6-7 lira arasına sıkıştırdı tahtayı takip ettim . Sıkıntı şu idi tahtaya birden girince denge bozuluyordu şimdi mal toplanıldı . 3 tane başka spek toplasa götürür istediği kadar spek baskı yapsın .

Kozal kozaa için bunu söylemiyorum İpek'e kadar sığ değiller ama İpek'e 5.6 lara kadar geldi bunu görenler önceden topladıklarına ek yaptılar . Diğer bistteki büyük tahtalarda 5-10 milyon tek günde alım yapan kurumlar var neden tahtalar sığ değil o sebeple İpek'e gibiler çantada keklik ... bu söylediklerim 6 ay -1 yıl gibi süreçte belli olacaktır şuan %42 lerde yabancı oranı bu yükselir sahada sonra düşecektir . Hisseler zirve yapınca tepeden malı dağıtacak çlar.
    Ayrıca kozaya 30 lira hedeflerini de veriyordunuz ... 6ay ile 1 yıl bekleyelim görelim.

Bir örnek daha vereyim Pegasus 20 liradan 85 leri gördü. Yabancı oranı ise şuan %50-55 şerden %15 kere düştü demekki malı dağıttılar bir kısmını da diğer aracı kurumlardan topladılar ...

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...13516&page=270

Bilanço tarihini bende muhtemel 8 mayıs biliyorum, sn MedwiG göndermişti ,takip edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Spekin sıkışmasından kastım kozaların hepsini belli bir seviyede tutmak istemesinden . İpek'e olan alımı engelleyemiyor 98 milyon lot var piyasada 15-20 milyonunu alan ve sahada alabilecek birileri bar . Kozaa kozalı İpek'e primli iken kaç kere bastı . Spekin en büyük oyunu kozayı basıp İpek'i aşağı çekmekti ama alım geliyor İpek'e engel olamıyor olmak istese eldekini kaybediyor . .

Geçen yıl harun kahraman girdi ky girdi onula Twitter'dan paylaştı o kadar baskı yaptı ki spek 6-7 lira arasına sıkıştırdı tahtayı takip ettim . Sıkıntı şu idi tahtaya birden girince denge bozuluyordu şimdi mal toplanıldı . 3 tane başka spek toplasa götürür istediği kadar spek baskı yapsın .

Kozal kozaa için bunu söylemiyorum İpek'e kadar sığ değiller ama İpek'e 5.6 lara kadar geldi bunu görenler önceden topladıklarına ek yaptılar . Diğer bistteki büyük tahtalarda 5-10 milyon tek günde alım yapan kurumlar var neden tahtalar sığ değil o sebeple İpek'e gibiler çantada keklik ... bu söylediklerim 6 ay -1 yıl gibi süreçte belli olacaktır şuan %42 lerde yabancı oranı bu yükselir sahada sonra düşecektir . Hisseler zirve yapınca tepeden malı dağıtacak çlar.
    Ayrıca kozaya 30 lira hedeflerini de veriyordunuz ... 6ay ile 1 yıl bekleyelim görelim.

Bir örnek daha vereyim Pegasus 20 liradan 85 leri gördü. Yabancı oranı ise şuan %50-55 şerden %15 kere düştü demekki malı dağıttılar bir kısmını da diğer aracı kurumlardan topladılar ...
    ipeğe gurup giremez demiyorum. spek bu karlarla hisseyi zaten bu fiyatlarda tutamaz. 6 ay sonra koza 20 lira olduğunda ipeğe de 22 liralarda milyonlarca mal yığar buradan sat git der. Gitmiyorsa gurup yatırımcı olmuş olur ve çıkamaz hisseden. Gurubu spek tanır bilir yatırımcı mı spekülasyon amaçlı mı olduğunu da bilir ve ona göre davranır.

Sayfa 366/748 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •