Bundan birkaç yıl öncesinde yine USD yükseliş hareketi sırasında satmamış aksine almışlardı diye hatırlıyorum.
Çok tartışma olmuştu burada yine.
Bundan birkaç yıl öncesinde yine USD yükseliş hareketi sırasında satmamış aksine almışlardı diye hatırlıyorum.
Çok tartışma olmuştu burada yine.
Hala düşüş bekleyen kaldı mı? Günlerdir diyorum hala diyorum. Ankaranın göbeğine atom bombası atılsa bu borsa düşmeyecek.
Borsanın hala buralarda olması dünyanın en sağlam borsası olduğumuzu ispatlar nitelikte , an itibariyle 89000 olmalıydık...
Bugün saat 16 da telekonferans varmış; Mert Yılmaz'ın iddiasına göre Damat SWAP ı açıklayabilirmiş
https://www.youtube.com/watch?v=6b4qjr0Ocg0
3 gündür krdmd eregl ye karşı ciddi değer kazandı.. %15 mertebesinde.. temkinli biçimde ters poz açtım.. krdmd sat eregl al.. pozun kendisi market neutral.. zarar edebilirim..ama riske göre kazanç oranı bence yuksek..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
115500 3 gündür kıramadı gundi pala şunu kırıp bir 110 bin bandına alsa artık yeter yahu zamandan zarardayız.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
endeks 30..
yükselen ilk beş vs düşen ilk beş..
yükselen taraftaki hisseler robust bir yükselişi sorgulatır tarzda kozaa filan gibi hisseler.. her zaman bu durumlara şüpheli yaklaşırım..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri