Sayfa 84/440 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 665 - 672 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

Sığ hisselerde olağanüstü hareketler normaldir. Çabuk kazanır çabuk kaybedersin. Full beklememin nedeni ortaklık arayışı ve bilançolar... ytd

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 10.15 te devre kesici gelmiş ama hala açılmadı. Ne iş anlayamadım

3. Yarım saat devre kesici

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]

4. Süpürme hareketi ya da KAP haberi gelmezse GEÇMİŞ OLSUN demekten başka çare yok sanki =)

5. Yahu iştigal konusu et ürünleri satmak olan PETUN ile ayrışmadıkça Uluun dan bir yol olmaz... Bugün ayrılda gel ULUUN diyecektik...Yaktın bizi Petun...[emoji2]

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Petun nereye biz oraya. Altı üstü 15dakika işlem gördü yine hacim 3 milyon adet olmuş.

7. Bu şekilde küçük yatırımcı girmez satar . Ben eninde sonunda insanlar bezdigi zaman yukari salarlar diyorum

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Petun da kırım noktası 15.50-16.50 aralığı.. o seviyelere büyük ihtimal gelecek. Uluların un da böyle takipte kalırsa 7.85-8.30 aralığı muhtemel. Tabii ki bu akşama sürpriz çıkmazsa..[emoji3] Küçüklerin girmediği, büyüklerin çıkmadığı bir yarın dileği ile, ondan önce tabii ki bugün 16.30 sonrası.. ne olcek bakalım..[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Petun nereye biz oraya. Altı üstü 15dakika işlem gördü yine hacim 3 milyon adet olmuş.
     Alıntı Originally Posted by esatay Yazıyı Oku
    Bu şekilde küçük yatırımcı girmez satar . Ben eninde sonunda insanlar bezdigi zaman yukari salarlar diyorum

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 84/440 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •