Sayfa 201/1001 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Osd. Öst dir htt den farklidir
     Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Onur bey bu süreçte HTT ve OSD gibi kısa uzun tahvil içeren fonlardan çıkmak gerekli sanırım,sinir bozucu bir süreç

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2 yillik 8.47 ye dustu .

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Bist100 +%0,29
    tte +%1,20 👌👌👌

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Arkadaşlar selam... Forumu düzenli takip ediyorum ancak gereksiz kalabalık olmasın diye bir şey yazmıyordum. Şu an bir fon sepeti oluşturma aşamasındayım ve yardıma ihtiyacım var bazı konularda...

Öncelikle tefas'ın sitesinde ki fon dağılımları güncel değil gibi? Orda ki dağılımlar ile fonların kendi web sitelerinde verdiği dağılımlar inanılmaz farklılıklar gösterebiliyor şu an için... O zaman tefaş sitesinin hiç bir geçerliliği yok mu demektir bu?

Aklımda düşük risk grubu olan(1-2) ppf ve kv fonlardan birer adet almak var. Elimde oyak'ın OKT ve OKP si vardı uzun zamandır fakat özel sektör tahvillerinin gelecekte sıkıntılı olabileceğini düşünerekten ters repo veya devlet tahvili ağırlıklı olanlara yöneleyim gibi bir mantığım var. nedir düşünceniz? Fon tavsiyeniz var ise o da makbule geçer...

Bir de risk grubu daha yüksek olan(3-4) bir sepet yapma düşüncem var. Burda da çok konuşulduğu için isim vererek sorayim diyorum. EIB/EIC/FNO/TE3/TI4 fonları dikkatimi çekenler. Yani ben de dersimi çalıştım biraz ama fonlar konusunda tecrübem yok pek. Bunların içinden 3-4 tanesini seçerek bir sepet yapma fikrim var. Fonda tecrübeli arkadaşlardan bu konuda da yardım alabilirsem makbule geçer.

Hisse senedi ağırlıklı fon istemiyorum çünkü direk hisse almak daha mantıklı geliyor o durumda. O yüzden bunlar nispeten daha defansif yatırım tercihlerim olacaktır. Sorular biraz çok oldu ama cevabından çok kişi faydalanacaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler, kolay gelsin...

5.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Arkadaşlar selam... Forumu düzenli takip ediyorum ancak gereksiz kalabalık olmasın diye bir şey yazmıyordum. Şu an bir fon sepeti oluşturma aşamasındayım ve yardıma ihtiyacım var bazı konularda...

Öncelikle tefas'ın sitesinde ki fon dağılımları güncel değil gibi? Orda ki dağılımlar ile fonların kendi web sitelerinde verdiği dağılımlar inanılmaz farklılıklar gösterebiliyor şu an için... O zaman tefaş sitesinin hiç bir geçerliliği yok mu demektir bu?

Aklımda düşük risk grubu olan(1-2) ppf ve kv fonlardan birer adet almak var. Elimde oyak'ın OKT ve OKP si vardı uzun zamandır fakat özel sektör tahvillerinin gelecekte sıkıntılı olabileceğini düşünerekten ters repo veya devlet tahvili ağırlıklı olanlara yöneleyim gibi bir mantığım var. nedir düşünceniz? Fon tavsiyeniz var ise o da makbule geçer...

Bir de risk grubu daha yüksek olan(3-4) bir sepet yapma düşüncem var. Burda da çok konuşulduğu için isim vererek sorayim diyorum. EIB/EIC/FNO/TE3/TI4 fonları dikkatimi çekenler. Yani ben de dersimi çalıştım biraz ama fonlar konusunda tecrübem yok pek. Bunların içinden 3-4 tanesini seçerek bir sepet yapma fikrim var. Fonda tecrübeli arkadaşlardan bu konuda da yardım alabilirsem makbule geçer.

Hisse senedi ağırlıklı fon istemiyorum çünkü direk hisse almak daha mantıklı geliyor o durumda. O yüzden bunlar nispeten daha defansif yatırım tercihlerim olacaktır. Sorular biraz çok oldu ama cevabından çok kişi faydalanacaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler, kolay gelsin...
    Bence uygun tercihleriniz. Doların yükselişini de unutmayın. 7.20 gecikirse hele.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Falcon HTT de ne yapmayı düşünüyorsun bu günde Tahvil faizleri soluksuz yükseliyor!!!
    Selam,

HTT portföyümdeki ağırlığı % 4,87 şu an için. Son süreçteki merkez bankası faiz politikasıyla iyi getirisi oldu. Bu süreç sonrası kalmak ve yeni pozisyon açmak yada büyük bir beklenti içerisinde olmak uygun olmayabilir. Arkadaşlar kısa, orta, uzun vadeli tahviller için güzel bilgiler iletmişler. Ayrıca ÖST konusuna da gerçekten dikkat edilmeli.

Portföyümde kısa süreçte değişiklik düşündüğüm fonlardan. Bununla birlikte 3 fonda daha değişiklik düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    TURKEY 5Y CDS 596.92
    Cdsler düserken usd yükseliyor dxy destekliyor yükselisi
    Bloomberg de biraz önce CDS 628 dediler. Yükselmiş.

8. Dostlar,
    Fon fiyatlarının günlük değişimini erkenden görebileceğimiz bir platform var mı acaba?
    Saygılar.

Sayfa 201/1001 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •