-
Albayrak: Bankalar ve özel sektör borçlarının tamamına yakınını çok rahat çeviriyor-bloomberg ht
albayrak: (sermaye kontrolü sorusu) defalarca yanıt verdim, sermaye kontrolü olmayacak-bloomberg ht
albayrak: En kötü senaryoda ekonomik aktivite ikinci yarıda normale dönecek
albayrak: ımf ile swap masada değil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
sonsuzluk...Türkiye Bayrağı yanıtladı
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, su ve doğalgaz faturalarını ödeyemeyenlerle dayanışmak için bugün saat 10’da ( askıda fatura ) fatura uygulaması başlattı.
Saat 14.30’a kadar 12.380 borçlunun faturası ödendi.
Toplam 1.437.000 para yatırıldı.
Türkiye’de vicdanlılar vicdansızlardan çoktur.
-
ABD'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 2 bin 360 artarak 72 bin 334’e yükseldi
Ups.. Fazla artmış
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
6.Mayis itibariyle bankalar,11.Mayis itibariyle Çoğu işletme, normal çalışma düzenine döndü, dönüyor... İstanbul büyükşehir belediyesi de İETT sefer saatlerini değiştirmeli
-
Bilim kurulu toplantısı sona erdi , sağlık bakanı birazdan açıklama yapacak
-
Bakan Koca : Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Türkiye virüsle mücadelenin 1. Kısmını tamamlamıştır
-
Bakan Koca : 11 Nisan’da açıkladığımız yeni vaka sayısı yaşadığımız en yüksek sayıdır ve bundan sonra düşüş başlamıştır
-
Bakan Koca : Bu durum salgını kontrol altına aldığımızın göstergesidir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri