Sayfa 204/1001 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TL en çok değer kaybını Japon Yeni karşısında yaşadı bugün.
    %2'ye yaklaştı kayıp.
    üstadım gene nokta atışı yaptınız bir de vaktim yok çok bakamıyorum bu işlere diyorsunuz

2.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Aktif bank da %10 ile bono çıkarmış, 60 gün üstü %11 ile. Vadelide duran kısım için de burayı tercih edebilirim. Kullanan var mı hiç bu bankayı pasolig dışında?
    hala kullanıyorum günlük olması avantaj ama mevduatta devlet garantisi bunda yok bono olduğundan ama oranları ufakta olsa piyasadan iyi

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    zarardayken bile artıyordu keza pegasus bu sefer de ters tepmesin
    Bu seferde 2. Çeyrek bilançosu fiyatlanacak havayollarına rahat yok maalesef içinde barındıran fondan uzak durulmalı

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Kira fonlarının bist ve tahvil faizleri ile korelasyonuna baktım hiç bir tutarlı veri bulamadım...

Sonunda ziraate mail attım gelen yanıt aşağıdaki gibi bilginize umarım faydalı olur.

Merhaba Fatih Bey,

Yönetmekte olduğumuz ZPG fonumuz bünyesinde özel sektör ve kamuya ait kira sertifikaları taşımaktadır. Bu kira sertifikalarının ikinci el piyasadaki fiyatlamaları fonun performansını oluşturmaktadır.

Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden aşağıdaki linki takip ederek, son beş bildirim içinde fonun aylık olarak yayınladığı portföy dağılım raporunu inceleyerek, bünyesinde hangi kira sertifikalarını taşıdığına ilişkin detay bilgiye ulaşabilirsiniz.

https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...530A4A622B2AEA

Başka sorularınız olursa 0212 9247242 nolu hattımız üzerinden bizi arayabilirsiniz.

Bilgilerinize,
    Saygılarımızla.
    Bugün - getirisi olabilir bu fonun..tahviller ile baglantilimi degilmi belli olur o zaman

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bugün - getirisi olabilir bu fonun..tahviller ile baglantilimi degilmi belli olur o zaman
    Dünkü getirisi +0.07 oldu YFV ise +0.10

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Bu seferde 2. Çeyrek bilançosu fiyatlanacak havayollarına rahat yok maalesef içinde barındıran fondan uzak durulmalı
    üstadım size özelden yazmıştım geçenlerde ama msj ayarlarınız kapalı msj alamıyorsunuz bilginiz vardır sanırım.

Teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Dünkü getirisi +0.07 oldu YFV ise +0.10
    Aciklandiginda yazarsiniz..bugün tahvillerde ciddi satış vardi ..iceriginde hangi tahviller var bilmiyorum..
    Bugün kvbalar -getirebilir diye düsünüyorum

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    New York borsası yükselişle açıldı

Açılışta Dow Jones endeksi, 100 puana yakın değer kazandı ve yüzde 0,4 artışla 23.978,88 puandan işlem gördü.

S&P 500 endeksi yüzde 0,6 kazançla 2.886,4 puandan ve Nasdaq endeksi yüzde 1,1 yükselişle 8.874,7 puandan işlem görmeye başladı. http://mbigpara.hurriyet.com.tr/habe...acildi/1461894

Sayfa 204/1001 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •