Buda isin baska tarafi. Ama tutarli. Spk ya ayrilma hakkini yuksek belirletirler. Bu sekilde iptal edilmesine neden olabilir. Ama bunlar heo bizim kurguladigimiz olaylar.
Ayrica millet sise ve guruplarini nasil bunalttiysa adamlar siksa sorulan sorular hazirlamislar )
Ben engel olmak istesem sadece ayrılma hakkını yüksek tutma değil finans dışı bir şeyler de ortaya sürerdim. 20 lira da olsa Herro deyip alabilir iş bankası çünkü. Arkasında ne olduğunu bilmiyoruz.
Ben engel olmak istesem sadece ayrılma hakkını yüksek tutma değil finans dışı bir şeyler de ortaya sürerdim. 20 lira da olsa Herro deyip alabilir iş bankası çünkü. Arkasında ne olduğunu bilmiyoruz.
20 lira da olsa Herro deyip alabilir iş bankası çünkü. Arkasında ne olduğunu bilmiyoruz. Bravo sayın Dimitris.
Istese bencede alir. Ama bu iş tam yam yam. Ölücü. En az maliyetle siyirir bu isi. Yoksa banka dev. Kasa para dolu. Hem kendinin hem sirketlerinin.
Originally Posted by dimitris
Yer İmleri