Sayfa 413/992 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aklın yolu bir. Yarın derseki IMF ile anlaştık doların dibine kibrit suyu döker ler .
    Orasi belli olmaz agam. IMF tarihinin en yekunlu anlasmasini Arjantin ile 2018 Haziraninda yaptiginda Peso 26 falandi. Su an 67.

Imf yetmez. Uzerine hikaye lazim.

2.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Dow kapanış 24150 - 24250 arası olur dostum saygılar esen kal.

Şu saat 17deki 5 dakikalık 2 bar ve Saat 20deki 2 bar var ya...
    Saat 11dekiler de 23650 civarında...
    Onlar da geceyi söyleyecek
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

pastada yabancı kurum net satışta diyelim.. bu gözlemi kullanarak burada endeks short açan var mıdır ? böyle bir amatörlük kimse yapmaz diye düşünüyorum.. bu "short poz açılmamalı " demek değil.. short veya long istediği pozu açsın kişi, ancak pasta ile hareket ederse yanılır.. diğer argumanları vardır.. hedge yapıyordur..para yönetimi ve stop loss (belli bir seviyede) ile belki martingale yapıyordur.. bilemeyiz.. short veya long her yerden açılabilir bir stratejinin parçası olarak.. ama pastaya bakarak poz açmak en büyük günahlardan birisidir.. zira pasta bir resmin sadece küçük bir parçasıdır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. ZWAPcılar buyrun

Fed'den kritik Türkiye değerlendirmesi

https://twitter.com/ahval_tr/status/1258095460700401664

5.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Kağıtlar da kafayı yedi. Borsayı kumarhaneye çevirdiler. Nakit olarak zayıf yakalandı, sektörü en çok etkilenecek sektörde, metal fiyatları dip dalışı yapmış...vs...

İkinci Pegasus vakası. Kardemir longum ama kazanıyorum diye bu salakligi görmezden gelmeyeceğim tabii...

Resmen Kıbrıs kumarhanelerine çevirdiler...
    Biz en baştan beri söylüyoruz hocam söyledik biton laf yedik saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    ZWAPcılar buyrun

Fed'den kritik Türkiye değerlendirmesi

https://twitter.com/ahval_tr/status/1258095460700401664
    Abi ne dese farketmez ben cebimdeki paraya bakarım patladik ayrı konu fakat finansal piyasalar farklı olabilir saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku

Şu saat 17deki 5 dakikalık 2 bar ve Saat 20deki 2 bar var ya...
    Saat 11dekiler de 23650 civarında...
    Onlar da geceyi söyleyecek
    Senin yorumun hocam tabiki ytd değil

8.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Kağıtlar da kafayı yedi. Borsayı kumarhaneye çevirdiler. Nakit olarak zayıf yakalandı, sektörü en çok etkilenecek sektörde, metal fiyatları dip dalışı yapmış...vs...

İkinci Pegasus vakası. Kardemir longum ama kazanıyorum diye bu salakligi görmezden gelmeyeceğim tabii...

Resmen Kıbrıs kumarhanelerine çevirdiler...
    Para kazanıyorsan gerisi laf-ı güzaf..
    Adamlar düşürmem borsayı, parayı gezdiririm çıkmayana giderim ama yine de düşürmem diyor..Peki deyip işimize bakıcaz

Sayfa 413/992 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •