Sayfa 70/948 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 553 - 560 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. arkadaşlar, şu konu tam netlik kazanmadı açıkçası terettüde düştüm ben. ozbal dan erciyas'a dönüşümde , hisse miktarı 3/1 oranında düşüp kapanış fiyatının üç katımı erciyas açılışı olacak ? ( eğer hisse rakamı 3/1 oranında düşüp fiyat kapanış rakamının 3 katı olmazsa, mevcut bakiye azalır ki onu düşünmek bile istemiyorum ) yoksa hisse adedi aynı kalıp Erciyas olarak açıldığında, mevcut dönüşüm öncesi rakamın aynısı veya üzerimi olacak. önceki sayfalarda farklı 2 yorum var, emin olarak bilenden bilgi rica ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by alexdemusti Yazıyı Oku
    Bir de ben vardım hocam hala burdayız

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Helal olsun bu primler sizin gibilere özellikle...

Yalnız ben kapta erciyas ın temel verileri anlamında bir bilgi bulamadım. Bilen arkadaşlardan bir bilgi rica edelim....

3. Biraz vedalaştık 3.17 den 1.44 le başlayan macera alanlarda inşallah kazanır birleşmeye biraz bıraktık hayırlısı

4.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    arkadaşlar, şu konu tam netlik kazanmadı açıkçası terettüde düştüm ben. ozbal dan erciyas'a dönüşümde , hisse miktarı 3/1 oranında düşüp kapanış fiyatının üç katımı erciyas açılışı olacak ? ( eğer hisse rakamı 3/1 oranında düşüp fiyat kapanış rakamının 3 katı olmazsa, mevcut bakiye azalır ki onu düşünmek bile istemiyorum ) yoksa hisse adedi aynı kalıp Erciyas olarak açıldığında, mevcut dönüşüm öncesi rakamın aynısı veya üzerimi olacak. önceki sayfalarda farklı 2 yorum var, emin olarak bilenden bilgi rica ederim.
    bu konuda net bilgisi olan arkadaş var ise rica ederim

5.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    bu konuda net bilgisi olan arkadaş var ise rica ederim
    sn vegas3 ercys olduktan sonra her türlü gideri var.bu kadar düşünmeyin sadece izleyin.ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by seenturk Yazıyı Oku
    sn vegas3 ercys olduktan sonra her türlü gideri var.bu kadar düşünmeyin sadece izleyin.ytd.
    sn.seenturk, haklısınız fakat konu hakkında net bilgimiz olsa dedim, en azından ne olabileceğini az çok tahmin ederdik.hayırlısı bakalım, Erciyas olana kadar ve sonrasın da tutmaya devam artık.

7.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    arkadaşlar, şu konu tam netlik kazanmadı açıkçası terettüde düştüm ben. ozbal dan erciyas'a dönüşümde , hisse miktarı 3/1 oranında düşüp kapanış fiyatının üç katımı erciyas açılışı olacak ? ( eğer hisse rakamı 3/1 oranında düşüp fiyat kapanış rakamının 3 katı olmazsa, mevcut bakiye azalır ki onu düşünmek bile istemiyorum ) yoksa hisse adedi aynı kalıp Erciyas olarak açıldığında, mevcut dönüşüm öncesi rakamın aynısı veya üzerimi olacak. önceki sayfalarda farklı 2 yorum var, emin olarak bilenden bilgi rica ederim.
    Bunu net bilen yok sanırım içimizde .Ancak ortada ciddi bir oran var. Mutlaka bir teknik açıklaması olmalı. Matematiksel bir sonucu olmalı. Ama nasıl. lot miktarının 1/3 e düşmesi aynı oranda fiyat artışı getirmezse facia olur . Bu soluksuz çıkışın mutlaka bir açıklaması olmalı

8. isim değişikliği olupta 3 ay önce söylediğimiz gibi ERCYS olarak işlem görürse ERBOS un hemen altında görünecek değilmi beyler.

Sayfa 70/948 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •