Originally Posted by onur1064 Kira sertifikalarının icerigini ve nasil hesaplandigini kimse bilmiyor ..fatihin dedigi gibi ikinci eller devreye girince tahmin zor oluyor Originally Posted by onur1064 Fatih yfv de ona paralel veya daha fazla gelir diye düsünüyorum Cidden zor onu hesaplamak 2. el piyasadaki fiyatlar belirliyor diye mail attılar bir hesaplama yapılması mümkün değil gibi duruyor. IIS fonu inceledim içinde herşey var ama bizim fon listemizde yok galiba geçmişini incelemek için bulamadım
Originally Posted by onur1064 Zpg mk 42 getirmis kontrol ettimde .. Bende 0,11 görüyorum, alttaki değil mi Zpg.
Originally Posted by myfinans Doğru o Ziraatın Halkbank kira fonuymuş. ZPG'ciler gözünüz aydın. Üstad nasılsın Thy toplamaya devam mı
Originally Posted by mrfatih Cidden zor onu hesaplamak 2. el piyasadaki fiyatlar belirliyor diye mail attılar bir hesaplama yapılması mümkün değil gibi duruyor. IIS fonu inceledim içinde herşey var ama bizim fon listemizde yok galiba geçmişini incelemek için bulamadım Serbest fonlara nitekilikli yatirimcilar girebiliyor diye biliyorum 1m üzeri parayla giris yapilabiliyor yaniliyorsam düzeltsinler
ZPC için yeni fiyatımız: 1,920140. Maşallahı var 2 gündür elimde, iyi kar bıraktı.
ZPG için yeni fiyatımız 1,841750 (1 haftalık MK karşılığı 18,54. Allah bereket versin diyelim
Originally Posted by supremegod ZPG için yeni fiyatımız 1,841750 (1 haftalık MK karşılığı 18,54. Allah bereket versin diyelim Günlük getirisi % 0,1092 oluyor yani değil mi.
Originally Posted by Delta Heavy Dolar değil hocam o. Dolara endeksli USDT kodlu (tether diye de bilinir) bir kriptopara. Usd’ye değil usdt’ye faiz var yani. https://tr.investing.com/crypto/tether/usdt-try
Forum Rules
Yer İmleri