Şu anda yaşanan düşüşün ivmesine bakınca yarın 19-19.20 bölgesinden %5-6 eksi açıp dibine kadar sürecekler kanaatindeyim..kimbilir belki de direkt taban açarlar akabinde yukardan maliyetlenenleri de panikletip satış yazmalarını sağlarlar taban seviyesine.sonra da onları yavaş yavaş toplarlar..
![]()
GAP var onu alsın izlemek gerekir %10 marj uygulaması iyi değil SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
09:42 itibariyle tavana kadar satıcılara baktılar
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Ben bu kadar adi bir tahta görmedim ekmek çıkmaz bana
Yapacağını yaptın ama bana ne fayda
iş-alnus ve meksadaki karaktersizler kasıtlı olarak kac gündür aşağı cektiler bugün nihayet alıma geçtiler .. spk da izliyor elinde cekirdek..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
406.000 lot var tavanda.a.o.20.43
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri