4.098.948 lot işlem oldu tabandan da onun için sordum.
Bundan başka milyon lot işlem gören iki kademe daha var, onlar da 9.40 ve 9.50
İyi çalkalıyorlar tahtayı iki gündür. Makinalar devrede herhalde.
Bir de bu çalkantının içinde 10.23 kademesinde tek lot işlem yapıldı. O da ilginçti. Sanki birinin zincir emir trigger'ı idi.![]()
Bgn tabandaki alıcılar istekliydi, günlükçü gömlekçiler de çoktu indir kaldır alsat bozdular tahtanın ayarını. Yarın için ümitliyim(dün de bgn için ümitliydim olmadı) bence yarın düşüş son bulacak ve tahta dengelenecek artık, geri dönüş kolay olur mu bilemem, bilanço ve ortaklık haberi hisseyi diri tutacak beklentiler. Eğer ortaklık işi ciddiyse karı iyi göstermek için 1.çeyreğin beklenenin de üstünde(belki de makyajlı) iyi geleceğini umuyorum, inşallah yanıltmaz.
Benim tek gıcıklandığım tahtanın ağası iş ve denizin, meril, meksa, tacirler, a1 gibi gömlekçilere izin vermesi, bunu anlayamıyorum. Bir diğer anlamadığım da petunla olan bağı, aynı oyuncular at koşturuyor sanırım 2 hissede de artık ayrışmamız lazım.
Genelde yazmayan biriyim..cüzi de olsa dün bugün giriş yaptım...dün tam bir mal dağıtma oldu bugün yeni bir oyuncu tabandan tahtaya girdi...bu olumlu...ayrıca günlük bazda bakıldığında alan kurumlar küçğk yatırımcının olmadığını görüyoruz..bende yarın çıkacağı görüşündeyim..tepki sınırlı mı olur yoksa yeni hedef mi belirler onu göreceğiz ytd
Nasipten öte köy yok.. Petun yüzünden hisse göçtü. Ne yapalım elvada Uluun...[emoji3] bilançonda senin olsun.. Beklemik...
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben olumlu bakmıyorum... bardağın dolu kısmına bakıyorum...temelde satışların artması, üretimin full gitmesi ve yabancı ortaklık görüşmeleri, teknikte de destek noktasına gelmesi....boş tarafı ise şu an halen düşüyor olması, tekerleği patlamış gibi saçmalaması....siz de bardağın istediğiniz tarafına bakabilirsiniz...herkes kararını kendi verecek vermeli zaten...o sebeple dedim ki eğer dolu tarafa bakıyorsanız ekranı kapatın diye...yok boş tarafa bakıyorsan durduğun kabahat, git rahatla...
Kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
Yer İmleri