Sayfa 89/440 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 705 - 712 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Bu kadar yüksek hacimle taban oluyorsa girmemek daha iyi derim...düşen bıçak tutulmaz...

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Düşen bıçak tutulmaz deriz hisse dönüp alıp başını alır gider
    hareket etmiş trene binilmez deriz dur durak bilmez fezaya gider
    durak da bekleyen trene bineriz bir türlü kalkmak bilmez vs vs.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Alan oldu da satan yoktur, nooldu ki bir tespitiniz mi var?
    4.098.948 lot işlem oldu tabandan da onun için sordum.

Bundan başka milyon lot işlem gören iki kademe daha var, onlar da 9.40 ve 9.50

İyi çalkalıyorlar tahtayı iki gündür. Makinalar devrede herhalde.

Bir de bu çalkantının içinde 10.23 kademesinde tek lot işlem yapıldı. O da ilginçti. Sanki birinin zincir emir trigger'ı idi.

3.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    4.098.948 lot işlem oldu tabandan da onun için sordum.

Bundan başka milyon lot işlem gören iki kademe daha var, onlar da 9.40 ve 9.50

İyi çalkalıyorlar tahtayı iki gündür. Makinalar devrede herhalde.

Bir de bu çalkantının içinde 10.23 kademesinde tek lot işlem yapıldı. O da ilginçti. Sanki birinin zincir emir trigger'ı idi.
    Bgn tabandaki alıcılar istekliydi, günlükçü gömlekçiler de çoktu indir kaldır alsat bozdular tahtanın ayarını. Yarın için ümitliyim(dün de bgn için ümitliydim olmadı) bence yarın düşüş son bulacak ve tahta dengelenecek artık, geri dönüş kolay olur mu bilemem, bilanço ve ortaklık haberi hisseyi diri tutacak beklentiler. Eğer ortaklık işi ciddiyse karı iyi göstermek için 1.çeyreğin beklenenin de üstünde(belki de makyajlı) iyi geleceğini umuyorum, inşallah yanıltmaz.

Benim tek gıcıklandığım tahtanın ağası iş ve denizin, meril, meksa, tacirler, a1 gibi gömlekçilere izin vermesi, bunu anlayamıyorum. Bir diğer anlamadığım da petunla olan bağı, aynı oyuncular at koşturuyor sanırım 2 hissede de artık ayrışmamız lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    bence bunun bir kaç açıklaması var...
    spek malı toplayamadı....yükselirken ky de yağmaladı....
    pınar grubunda pinsunun internet haberi tuz biber oldu ve speğe yaradı...
    spek şimdi mal toplamaya bakıyor...sonrasında nereye götürür bilinmez...
    rta nın başlığında da ilk tabanlarda herkes malına sahip çıksın demiştim...(sonra gidip aaa ben demiştim demedim tabi,ama buraya nasip oldu)
    neyse burda da beklenti var, benim grafiğimde önceki yazımda belirttiğim gibi güzel destek noktasına geldi...
    eğer burdan döndürüp de yükseltemezse de bu kağıdın içine ederler ya da iyice bıktırıp sinirleri bozup ansızın götürürler...
    kısaca kazanmak kolay değil..
    çelik gibi irade lazım ya da ekrana hiç bakmamak...

kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir..
    Peki neden hep olumlu bakıyorsunuz? Mesela şu olamaz mı hisse 2 lerden geldi uzun süre o fiyatlardaydi zaten 14 ü gördü. Belki de ortaklık haberiyle ky ye yedirdiler? Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Peki neden hep olumlu bakıyorsunuz? Mesela şu olamaz mı hisse 2 lerden geldi uzun süre o fiyatlardaydi zaten 14 ü gördü. Belki de ortaklık haberiyle ky ye yedirdiler? Ytd.
    Genelde yazmayan biriyim..cüzi de olsa dün bugün giriş yaptım...dün tam bir mal dağıtma oldu bugün yeni bir oyuncu tabandan tahtaya girdi...bu olumlu...ayrıca günlük bazda bakıldığında alan kurumlar küçğk yatırımcının olmadığını görüyoruz..bende yarın çıkacağı görüşündeyim..tepki sınırlı mı olur yoksa yeni hedef mi belirler onu göreceğiz ytd

6. Nasipten öte köy yok.. Petun yüzünden hisse göçtü. Ne yapalım elvada Uluun...[emoji3] bilançonda senin olsun.. Beklemik...

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Ben olumlu bakmıyorum... bardağın dolu kısmına bakıyorum...temelde satışların artması, üretimin full gitmesi ve yabancı ortaklık görüşmeleri, teknikte de destek noktasına gelmesi....boş tarafı ise şu an halen düşüyor olması, tekerleği patlamış gibi saçmalaması....siz de bardağın istediğiniz tarafına bakabilirsiniz...herkes kararını kendi verecek vermeli zaten...o sebeple dedim ki eğer dolu tarafa bakıyorsanız ekranı kapatın diye...yok boş tarafa bakıyorsan durduğun kabahat, git rahatla...

Kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    Nasipten öte köy yok.. Petun yüzünden hisse göçtü. Ne yapalım elvada Uluun...[emoji3] bilançonda senin olsun.. Beklemik...

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    150-200 mılyon dolar gazlarına noldu hocam merak ettımde

Sayfa 89/440 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •