Bu ay şundan iyi olacak. Öteki ay bundan daha süper olacak.
Arkadaşlar 86-87-88 yıllarında edebiyat okudum. Daha 14-15 yaşında kompozisyon yazmayı öğrendik, giriş, gelişme, sonuç. Ezberci bir eğitim vermediler, anlayarak öğrettiler.
Sen bir devletin en önemli bakanısın. 190 dan fazla ülkede bu şekilde bir izahat nasıl olur. Bu ay gelecek aydan iyi diğeri kötü, diğeri çok kötü. Twiterde şahan gökbakar, cem yılmaz gibi ünlüler ağlamaya başladı, sayın bakan videolar ile tıklanma rekoru kırmaya devam ediyor.
Bu nedenle Halkbank 4 lirada olsa alınmaz. Koç holding 8 lirada olsa alınmaz. Artık üreten bir ülkemiz yok. Maalasef virüs ile çok şeyi kaybettik.
Abd de telsanın sahibi abd yasakları kaldırmalı, bu ülke özgürlük üzerine kurulmuş, hastalık olsada yasak olmamalı diye beyanat veriyor ve bu söyledikleri destek görüyor, aslında hastalık var ama özgürlük daha önemli diyor.
Abi sen bize yalan söyledin. Videolarda var, mayıs nisandan ve şubattan iyi olacaktı, ama olmadı, neden yalan söyledin. Bilmiyorum nasıl olacağını, umarım iyi olur deseydin, hayır illa iyi olacak süper olacak dedin, ama olmadı. Hadi ben anlarım, anlamayanlar ne yapacak. Sırf bu söylem yüzünden milyonlarca insanın seni mahkemeye vermesi haksız sayılmaz. Bir insanın içine bu kadar mı MUSTAFA KAMAR kaçar. Her fiyat alış fırsatı, her görülmemiş değer hedef olur mu ya, el insaf.
Halkbankda biri vardı, en son gelip yazıyor du, şu gün şu saat 10 lira olacak diye. Ne oldu, nereye kayboldu, ahsen di sanırım, gel bakalım 10 yerine 5 rakamındayız, insanlar yazdığından söylediğinden sorumlu tutulmalı. Ancak temizlik sadelik bu şekilde mümkün olur.
Yer İmleri