Sayfa 973/1003 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Bu ay şundan iyi olacak. Öteki ay bundan daha süper olacak.

Arkadaşlar 86-87-88 yıllarında edebiyat okudum. Daha 14-15 yaşında kompozisyon yazmayı öğrendik, giriş, gelişme, sonuç. Ezberci bir eğitim vermediler, anlayarak öğrettiler.

Sen bir devletin en önemli bakanısın. 190 dan fazla ülkede bu şekilde bir izahat nasıl olur. Bu ay gelecek aydan iyi diğeri kötü, diğeri çok kötü. Twiterde şahan gökbakar, cem yılmaz gibi ünlüler ağlamaya başladı, sayın bakan videolar ile tıklanma rekoru kırmaya devam ediyor.

Bu nedenle Halkbank 4 lirada olsa alınmaz. Koç holding 8 lirada olsa alınmaz. Artık üreten bir ülkemiz yok. Maalasef virüs ile çok şeyi kaybettik.

Abd de telsanın sahibi abd yasakları kaldırmalı, bu ülke özgürlük üzerine kurulmuş, hastalık olsada yasak olmamalı diye beyanat veriyor ve bu söyledikleri destek görüyor, aslında hastalık var ama özgürlük daha önemli diyor.

Abi sen bize yalan söyledin. Videolarda var, mayıs nisandan ve şubattan iyi olacaktı, ama olmadı, neden yalan söyledin. Bilmiyorum nasıl olacağını, umarım iyi olur deseydin, hayır illa iyi olacak süper olacak dedin, ama olmadı. Hadi ben anlarım, anlamayanlar ne yapacak. Sırf bu söylem yüzünden milyonlarca insanın seni mahkemeye vermesi haksız sayılmaz. Bir insanın içine bu kadar mı MUSTAFA KAMAR kaçar. Her fiyat alış fırsatı, her görülmemiş değer hedef olur mu ya, el insaf.

Halkbankda biri vardı, en son gelip yazıyor du, şu gün şu saat 10 lira olacak diye. Ne oldu, nereye kayboldu, ahsen di sanırım, gel bakalım 10 yerine 5 rakamındayız, insanlar yazdığından söylediğinden sorumlu tutulmalı. Ancak temizlik sadelik bu şekilde mümkün olur.

Ozgurluk onusunda AB'de de sesler gelmeye basladi. Hukumet en onemlisi insanlarin sagliginin korunmasi diyor, karsi taraf da ondan onemlisi kisisel ozgurluk, insanlari hapsetmek olmaz diyor. Yani hukumetler de zor durumda kaldi, sonsuza kadar boyle devam edemeyecegi, cok buyuk sosyal krizlerin patlayabilecegi belli. Ben sahsen sucun kimseye yikilmasi tarafinda degilim, buna Cin de dahil. Ekstrim bir durum olustu, insanlar ellerinden geleni yapmaya calisiyor.

Cok guzel yaziyorsun, zevkle okuyoruz, sagol.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ozgurluk onusunda AB'de de sesler gelmeye basladi. Hukumet en onemlisi insanlarin sagliginin korunmasi diyor, karsi taraf da ondan onemlisi kisisel ozgurluk, insanlari hapsetmek olmaz diyor. Yani hukumetler de zor durumda kaldi, sonsuza kadar boyle devam edemeyecegi, cok buyuk sosyal krizlerin patlayabilecegi belli. Ben sahsen sucun kimseye yikilmasi tarafinda degilim, buna Cin de dahil. Ekstrim bir durum olustu, insanlar ellerinden geleni yapmaya calisiyor.

Cok guzel yaziyorsun, zevkle okuyoruz, sagol.
    Abd 1-2 eyalet dışında açtı, açtığı gün Dolar DXY endeksi yukarı gitmeye doları yukarı taşımaya başladı. 30-40 gün içinde Trump bekleyecek. Anketler iyi çıkarsa sorun yok, anketler kötü çıkarsa yada kazanamayacağını düşünürse ortalığı ateşe verebilir. Ticaret savaşlarına ait gelişmeler dikkatle izlenmeli. Ama kaleci hala dolar tarafında yatmayı gelen topları tutmaya devam ediyor, devre arası şimdilik görünmüyor.

4. Bireyselde etkilemeyecek ama bankalarda yada başka ticari kruumlarda etkileyecek insanların anlamayacağı bir faiz arışı gelmeli. Çünkü başka secenek yok. Yani tek yol bu. O faiz artışı gelmedi sürece dolar yukarı gitmeye devam eder. TV lerde biz okuduğumuzda bu ne anlama geliyor diyeceğimiz tarzda bir açıklama ile faiz artışı gelmeli.

Karaköy bankalar caddesindeki, bankaların kendi arasındaki sokaklarda ve bağlantılı koridorlarındaki para almak ve para vermek veya bunlara ait yüzdesel kayıp ve kazanclar için takip edilin reeskont oranları merkez bankasına biat edenler için gecelik oran düşürülerek saatlik orana dönüştürülmüştür.

tarzında kimsenin anlamayacağı bir faiz artışı gelmeli.

Özgür Demirtaş, Mahfi Eğilmez o gece diplomaları yakarlar. Yaksınlar da, çünkü onlarda suçlu, onlar en büyük suçlu, 3 maymunu oynadıkları için.

5. 7,260 dan 7,130 a gelmiş. ne oldu göremedim. biraz bakayım sağa sola. marj çok yüksek ama.

6. BDDK, yurt dışında kurulu BNP Paribas, Citibank ve UBS bankalarına TL yükümlülüklerini yerine getirmedikleri için bir bacağı TL olan döviz işlemini yasakladı.

biraz cami duvarı gibi geliyor bana, umarım yanılıyorum.

Hazir yakalamisken bir de sunlari bir yargilasan sen de dunya serifinin yaptigi gibi.

8. Kehanettir lütfen dikkate almayın, okuyup geçin.

Rivayete göre, dolar büyük çanağı tamamlamış. 7,20 18 ay sonra yine 7,20 ve şimdi 7 gibi yada yakın rakamlar ne olabiir mesela 6,950 ile 7,120 arasında bir yerden küçük minnacık bir kulp yaparak bir süre sonra yukarı dönerse 7,22 üstünde ilerlemeye başlarsa bu artık her gözün kabul ettiği tehlikesiz bir yükselişe delalet edecektir.

Sayfa 973/1003 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •