Sayfa 93/440 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 737 - 744 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. çok şok enteresan günler yaşıyoruz. hiç görmediğimiz işlem hacimleri şok market bile 150 milyon hacim yapmış.. değişik işler...

2. uluun 4-5 gündür devre kestirerek düşüyor. dün de spk olağan dışı fiyat ve hareket sordu. sizce bugün ceza yer mi,, ne dersiniz?

3. ne enteresan günler arkadaş yahu... şok tayım vallahi....

4.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    ne enteresan günler arkadaş yahu... şok tayım vallahi....
    uluunlar kaptırdın sonra roketledı uzuldum adına

5.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    uluunlar kaptırdın sonra roketledı uzuldum adına
    Allah dan herşeyin hayırlısı... ne tabanlar ne tavanlar gördük.. ama gerçekten ŞOK tayım... bu şaka değil.. birazını ordan telafi ettik hamdolsun...

6. Arkadaşlar bu ortaklık işinde neden YABANCI kelimesine bu kadar kitlendiniz. Haberde sadece ortaklık diyo. Yabancı kelimesi geçmiyor. Şu algı olayını yapmayın lütfen. Ayrıca bu kadar hareket birliği, tabanlar, tavanlar ve hacim. İkizi gibi hareket ettiği ve ayrışamadığı kağıt. Ortak acaba Petun mu olur sorusunu aklıma getirmiyor değil.

7.  Alıntı Originally Posted by kiimm81 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu ortaklık işinde neden YABANCI kelimesine bu kadar kitlendiniz. Haberde sadece ortaklık diyo. Yabancı kelimesi geçmiyor. Şu algı olayını yapmayın lütfen. Ayrıca bu kadar hareket birliği, tabanlar, tavanlar ve hacim. İkizi gibi hareket ettiği ve ayrışamadığı kağıt. Ortak acaba Petun mu olur sorusunu aklıma getirmiyor değil.
    Bende yerli ortak olabileceği tarafındayım.
    Petun hiç aklıma gelmemişti ama mantıklı geldi açıkçası.

Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    bence bunun bir kaç açıklaması var...
    spek malı toplayamadı....yükselirken ky de yağmaladı....
    pınar grubunda pinsunun internet haberi tuz biber oldu ve speğe yaradı...
    spek şimdi mal toplamaya bakıyor...sonrasında nereye götürür bilinmez...
    rta nın başlığında da ilk tabanlarda herkes malına sahip çıksın demiştim...(sonra gidip aaa ben demiştim demedim tabi,ama buraya nasip oldu)
    neyse burda da beklenti var, benim grafiğimde önceki yazımda belirttiğim gibi güzel destek noktasına geldi...
    eğer burdan döndürüp de yükseltemezse de bu kağıdın içine ederler ya da iyice bıktırıp sinirleri bozup ansızın götürürler...
    kısaca kazanmak kolay değil..
    çelik gibi irade lazım ya da ekrana hiç bakmamak...

kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir..
    Rabbim utandırmadı destekten döndü ama çok sevinemiyorum onu da söyliyim...
    pınar grubuna yapışma görüntüsü hoşuma gitmiyor...
    grup olayı pnsut ü de berbat etti...pnsutün grafiği de çok hoştu ama gitti pınar grubunun arkasından düştü...
    bu tür grup hareketleri hoş olmuyor şahsi düşüncem...
    beklentin varsa potansiyelin varsa yürü git...
    başkasının arkasına ne takılırsın anlamış değilim..
    tabi daha önce de dediğim gibi bazı p.ç kuruları bunu yapıyor, yaptıkları tam şeyi de anlamak güç ama...
    eğer tahtaya olan talebi böyle kaypak hareketler ve sebeplerle kaybettirirse zaten hedefine ulaşmış olacak o da ayrı...

kısaca pınsu tavana gidip kitlenmeseydi yine destekten döner miydi bilemediğim için bundan sonraki günlerde çok birşey diyemiyorum...ama iner ama çıkar o ayrı...
    ama ortaklık beklentisi ve bilanço beklentisi için en azından ekrana bakmamanın daha iyi olacağını düşünüyorum...
    eğer güveniniz yoksa o ayrı tabi..

teknik anlamda bundan sonrası için eski zirvesini deneyip çift tepe yapıp gene salar inancı biraz yaygın gibi ama..

ben net birşey diyemiyorum...tabi önceki zirve takip edilecek(giderse tabi) ama geçer ama geçmez bilinmez...

kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...

Sayfa 93/440 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •