Tarihi güne mi şahit oluyoruz.?

Kıbrıs'ın en büyük iş adamı eskiden Asil Nadir denen Kıbrıs'lı Türktü. Poly Peck isimli holdingi vardı. Güçlüydü, başarılıydı.
KKTC yi ayakta tutma şansı vardı.
Holdingi nin işleri İngilteredede vardı detay bilmiyorum, londra borsasında işlem görüyordu Asil Nadir in şirketleri.

Londra borsasında 30 milyon dolarlık spekülasyon yaptı diye adamın tüm şirketlerini batırıp hapse attılar.

Bugünki yahudi zorlu holdingin Vestel'i, gerçekte asil nadirin şirketinden geriye kalanlardan.

Borsada spekülasyon yaptı yada yapmadı. Bunu, adamı batırmak için kullandılar. Hedef KKTC olmalıydı.

Bizde ise yabancı bankaların ve şirketlerin, bizim siyasetçileri kullanarak yapmadıkları yok. Bugün kavgalı olabilirler ancak bugün kavga ettikleri adamları habur da çiçeklerle karşılayanlarda bu siyasetçiler. Pardon habur değildi, silopi miydi.? Silopi nerden çıktı.

haburda pkk lıları çiçekle karşılayıp, barzani nin bayrağını meclise asmıştı lar. Suudi katil için yas ilan edip sonra suudi katillerle kapışanda kendileri...

Her neyse yaw, ne saçma sapan konulara girdim...

BIST deki kavgayı varlık fonu ve akrabamız katarlılar kazanırsa, ona göre pozisyon ayarlayayım.. du şimdi ne yapmak lazım.?

USD bi çıkıyor bir iniyor.. TR deki diğer yahudi bankaları devreye girdi anlaşılan. tayyip'e bilek büktürecekler. Bileğini bükerlerse BIST çakılırmı.? Ama BIST de TL geçerli, MB senetleri toplar...

Kenarda dursam daha iyi belki... bende ne yapsam bilmiyorum... pozisyon azaltıp kenarda mı beklesem.

S&P de iyi gidiyor.!! ??

yahudi mahfi eğilmez ide yasağa dahil etseler.
Adam piyasayı karıştıracak şeyleri bulup çıkarıyor. Ondan alıntı ile MB ye yükleniyorlar. Üç beş ay öncede benzerini yapmıştı.