Sayfa 428/1000 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. tobo yaptı dolares allahhhh kan alacaklar kannn bademlerden
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Bankacılık Kanununa geçtiğimiz şubat ayında eklenen Finansal piyasalarda manipülasyon ve yanıltıcı işlemler ile ilgili maddenin ardından bugün Resmi Gazetede konuyla ilgili bir yönetmelik yayınlandı. Yönetmelik BDDK'ya manipülasyon ve yanıltıcı işlem ve söylemleri belirlemede geniş yetkiler tanımlıyor. Düzenleme döviz kuru fiyatı üzerinde belirtilen görüşlere ilişkin de kapsamlı maddeler içeriyor. Düzenlemeye aykırı davranışlarda bulunanlara bir önceki yıl sonu finansal tablolarında yer alan faiz, kâr payı gelirleri, alınan ücret ve komisyonlar ile bankacılık hizmet gelirleri toplamının yüzde beşine kadar para cezası uygulanacak.

Gitti benim emekli mayaşının % 5'şi, bundan başka zikimi mi alacaklar?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Daha teblig'den haberiniz yok.

Bittiniz siz.

Sen ve raha kaya.
    Reha abi 'yi yedirmeyiz. Kefenimizi geydik de geldik .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BDDK tebliğindeki madde şöyle:
    Bilgi ve söylentiler yaymak.

Söylenti değil gerçek bilgi olsa da suç teşkil edebiliyormuş
    O halde ekonomi hakkında konuşmak yasak . Konuştuğun her şey ya bilgidir söylenti.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    O halde ekonomi hakkında konuşmak yasak . Konuştuğun her şey ya bilgidir söylenti.
    Hahhah hhahaha oleeeyyyyy.

Artık kimse dolar başlığında dolar konuşmayacak o halde. Generaller dolar hakkında konuşanı uyaracak.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    ABD'de bir aşı FDAden onay almış. 2. aşamaya geçtik diyor ama bu 1. ve 2. aşama nedir anlayamadım.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...liyor-5799916/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Merkez Bankası haftalık menkul kıymet istatistiklerini açıkladı. Buna göre, yabancı yatırımcılar geçen hafta net net 287,3 milyon dolarlık menkul kıymet satışı gerçekleştirdi. Yabancıların menkul kıymet satışında 245,5 milyar dolarını hisse senetleri; 41,8 milyon dolarını ise DİBS oluşturdu. Bunlara karşın yabancılar, 3,2 milyon dolarlık Şirket Borçlanma Senetleri (ŞBS) aldı.

https://www.borsagundem.com/haber/ya...ediyor/1489413
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bankacılık Kanununa geçtiğimiz şubat ayında eklenen Finansal piyasalarda manipülasyon ve yanıltıcı işlemler ile ilgili maddenin ardından bugün Resmi Gazetede konuyla ilgili bir yönetmelik yayınlandı. Yönetmelik BDDK'ya manipülasyon ve yanıltıcı işlem ve söylemleri belirlemede geniş yetkiler tanımlıyor. Düzenleme döviz kuru fiyatı üzerinde belirtilen görüşlere ilişkin de kapsamlı maddeler içeriyor. Düzenlemeye aykırı davranışlarda bulunanlara bir önceki yıl sonu finansal tablolarında yer alan faiz, kâr payı gelirleri, alınan ücret ve komisyonlar ile bankacılık hizmet gelirleri toplamının yüzde beşine kadar para cezası uygulanacak.

Gitti benim emekli mayaşının % 5'şi, bundan başka zikimi mi alacaklar?
    Bu madde bankalar için değil mi? Yaptırım bile onlara özel.

Sayfa 428/1000 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •