Sayfa 161/1043 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. cemaşta hazırlık var önümüzdeki hafta daha iyi olcak bilginize YTD

2. sanko portföyümde keza yarın ve önümüzdeki hafta güzel olacaklardan YTD

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    rheag beklentilerim devam ediyor bu hisse kopacak ...ostimde kopacak bekliyorum ostim bu ay güzel biryerde kendini sabitlemesini bekliyorum bntas yarına bıraktı hareketini
    Ostim ve rheag beklenti nedir? Bntas bilanço,borçluluk falan iyi de diğerlerinde neden hareket bekliyorsunuz acaba?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. celik çomak hocam doğtaş ve yataş beklendiniz nedir. yorumlar mısın. teşekkür

5. Hocam bu rheag milleti bezdirmiş. İçi çok boş şirket vs diyorlar. Siz neye göre kopacak falan diyorsunuz? Yanlış anlamayın nolur öğrenmek için soruyorum. Saygılarımla.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    rheag beklentilerim devam ediyor bu hisse kopacak ...ostimde kopacak bekliyorum ostim bu ay güzel biryerde kendini sabitlemesini bekliyorum bntas yarına bıraktı hareketini
    BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hocam OZGYO nun sırası zamanı gelmedi mi?

7. Durdo kar iyi gelecek.. 20 üzerigider gibi

8.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Ostim ve rheag beklenti nedir? Bntas bilanço,borçluluk falan iyi de diğerlerinde neden hareket bekliyorsunuz acaba?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    rheag için geriye dönük bilgi paylaştım ostim sanayi bakanı tarafından ziyeret edildi ve argey çalışmaları acısından ankarada çeşitli faaliyetlerde devlet tarfından desteklenecek YTD

Sayfa 161/1043 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •