Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde maske takma ve kişiler arasında 3 metre sosyal mesafe bulundurma zorunluluğu getirildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un suç duyurusu üzerine CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında "hakaret" ve "iftira" suçlarından soruşturma başlattı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
MASKE 1 TL. Mİ DEDİNİZ?
GELEN İLAN
Sayın Yetkili,
Tüm ihtiyaçlarınız için bizlere ulaşabilirsiniz.
Maske Ultrasonik 3 Katlı 1,80 TL
Lamineli Tulum 30 TL
Siperlik (5 adet yedek film dahil) 12 TL
Dezenfektan 1 lt 35 TL
FFP2 Maske 12 TL
FFP3 Maske 15 TL
Covid-19 Test Kiti 17 USD
Kilis'e, Gaziantep ile Hatay'dan gelen araçlar, valilik kararıyla pazar gecesi saat 00.00'a kadar alınmayacak.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli aylığı ödemelerinin 15-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.
Yer İmleri