Sayfa 135/812 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by pythagoras Yazıyı Oku
    izliyorum 10.4 milyon lot oldu daha şimdiden..

öğleden sonra tavan gibi gözüküyor..

Ytd..
    noldu senin tavan ptgoras

2.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    noldu senin tavan ptgoras
    akşam görüşürüz güzelim

3.  Alıntı Originally Posted by pythagoras Yazıyı Oku
    akşam görüşürüz güzelim
    kaçmazsan görüşürüz ben burdayım. Sana kapanışı da söylim istersen 2,64. HAAA İNŞAALLAH SEN HAKLI ÇIKARSIN DA BEN SENDEN ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALIRIM

4.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    kaçmazsan görüşürüz ben burdayım. Sana kapanışı da söylim istersen 2,64. HAAA İNŞAALLAH SEN HAKLI ÇIKARSIN DA BEN SENDEN ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALIRIM
    özür mü niye ki ?

hata mı ettik suç mu işledik ne özürü ?

kitlemişler malı 5.90 dan bırak ta geyiğini yapalım dimi

ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by pythagoras Yazıyı Oku
    özür mü niye ki ?

Hata mı ettik suç mu işledik ne özürü ?

Kitlemişler malı 5.90 dan bırak ta geyiğini yapalım dimi

ytd..
    hocam burası geyik yeri mi ? Vallahi de billahi de ben senin yorumların üzerine etkilenip mal aldım ve şimdi 1000 tl zarar dayım. Sen geyik yapacaksın diye. Hak mı bu şimdi. Bu forum da çok değerli arkadaşlar var iyi okuyan analiz eden ön görüde bulunan benim gibi hiç bir şey bilmeyenler etkileniyor işte bi bildiği var demek ki tecrübelidir demek ki diye. Ama gelinen duruma baksana. 5,90 dan malın kalmasına üzüldüm elbette ama faturasını burda ileri geri, çelişkili ifadeler le insanları yanlış yönlendirerek kesemezsin. Boşuna dememişler bi şey biliyorsan konuş ki feyz alalım ama bi halt bildiğin yoksa sus ki hiç olmaz sa adam sanalım. Bilmem anlatabildim mi ?

6. Umarım eski rakamlarına çıkarda bekleyenlerin zararı çıkar. Beklediklerine değsin.
    YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    hocam burası geyik yeri mi ? Vallahi de billahi de ben senin yorumların üzerine etkilenip mal aldım ve şimdi 1000 tl zarar dayım. Sen geyik yapacaksın diye. Hak mı bu şimdi. Bu forum da çok değerli arkadaşlar var iyi okuyan analiz eden ön görüde bulunan benim gibi hiç bir şey bilmeyenler etkileniyor işte bi bildiği var demek ki tecrübelidir demek ki diye. Ama gelinen duruma baksana. 5,90 dan malın kalmasına üzüldüm elbette ama faturasını burda ileri geri, çelişkili ifadeler le insanları yanlış yönlendirerek kesemezsin. Boşuna dememişler bi şey biliyorsan konuş ki feyz alalım ama bi halt bildiğin yoksa sus ki hiç olmaz sa adam sanalım. Bilmem anlatabildim mi ?
    ben sana mal mı al dedim, veya bu kağıdı alın tavana gidecek mi dedim ?

ytd niye yazıyoruz ?

neyse akşam ola da hayrola..

8.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    ben sana mal mı al dedim, veya bu kağıdı alın tavana gidecek mi dedim ?

ytd niye yazıyoruz ?

neyse akşam ola da hayrola..
    ohhh ne güzel yaa imza kısmına ytd değildir yazdın mı herşeyi konuşmak serbest öyle mi ? yaz ytd yi 12 M işlem hacmi olmuş öğleden sonra bu kağıt tavan de. bi sakıncası yok öyle mi ? şimdi ben imza kısmına söylediklerimi ciddiye almayın deli saçmasıdır deyip. anana avradına sövsem anlınmayacaksın demek ki

Sayfa 135/812 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •