Aslında ben enfeksiyon tekrarına inanmıyorum,yani yakalanan bir daha yakalanmıyor.Öyle bir vaka hala gösterilmedi.Gelecek kış dediğimiz ikinci dalga gelirse ondan sonra zaten herkes bağışık olur olay biter ama ortalığın canına okunur ,rusyaya baksanıza resmen kırılıyor rusya.
Benim aklıma gelen bilimadamlarının aklına gelmiştir .
Köpeklerin koku alma duyuları çok gelişmiş .
İnsandan 25-30 kat daha fazla reseptör olduğu biliniyor .
Bu sayede patlayıcıdan uyuşturuya mahsur kalmış canlıdan kanser teşhisine kadar birçok dalda yetişmiş köpek cinsi ırkı üretiliyor .
Peki corona virüsü teşhisi için insan kokusundan nefesinden mesela bu virüsün teşhisi yapılamaz mı .
Mesela dandik bir ateş ölçme cihazı yerine bu niye kimsenin aklına gelmiyor acaba
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Valla bu virüs bir amaçla salındı,dijital dünyaya hazırlık,dijital para,sanal eğitim şu bu planlanan kaç tane amaca hizmet etti bu virüs.Yaratıcı yıkım dediklerini yapıyor.Kaostan kaynaklanan düzen olması için önce kaos olması lazım ,bu virüs de onu yapıyor.Maalesef 2025 e kadar kaos olacak diyen kaç tane video seyrettim,bunlar daha fragman gibi.Çok tatsız şeyler yazıyorum ama biraz da olayları görmek ve hazırlanmak lazım.Bu yeni hayat tarzı bir ay sonra bitecek her şey eskisi gibi olacak diye düşünülüyor.benim aklıma göre mümkün değil.
Yer İmleri