Sayfa 519/1000 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Gene de sakın tedbiri elden bırakmayın sn kitapçı.İkamet sizin istanbuldu diye hatırlıyorum, her gün metroya 500 binle bir milyon arasında insan biniyor sizin şehirde.Nasıl önlem alınacak,gelecek yıl ne yapılacak cidden zor bu işler.
    aşı bulunup da herkes aşı oluncaya kadar, insanlığın köküne kibrit suyu ekilmese bari.

Aslında ben enfeksiyon tekrarına inanmıyorum,yani yakalanan bir daha yakalanmıyor.Öyle bir vaka hala gösterilmedi.Gelecek kış dediğimiz ikinci dalga gelirse ondan sonra zaten herkes bağışık olur olay biter ama ortalığın canına okunur ,rusyaya baksanıza resmen kırılıyor rusya.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla bence kesinlikle aşısı var ,trump da aşılı,o adamı riske atarlar mı mümkün mü.
    Başkan ve başkan yardımcısı ikisi de tombalacı FBA ulusal güvenliği tehlikeye atıyonuz der, sokağa bile salmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yahu uyarıp durman şunu, bir mikrop eksilir şu Dünyadan.
    sana bir şeyim kalmaz 4 çocuğum var, hem doktor beni bende hocamı severim!
    sen gibi değil yani.

5. Benim aklıma gelen bilimadamlarının aklına gelmiştir .

Köpeklerin koku alma duyuları çok gelişmiş .

İnsandan 25-30 kat daha fazla reseptör olduğu biliniyor .

Bu sayede patlayıcıdan uyuşturuya mahsur kalmış canlıdan kanser teşhisine kadar birçok dalda yetişmiş köpek cinsi ırkı üretiliyor .

Peki corona virüsü teşhisi için insan kokusundan nefesinden mesela bu virüsün teşhisi yapılamaz mı .

Mesela dandik bir ateş ölçme cihazı yerine bu niye kimsenin aklına gelmiyor acaba

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    aşı bulunup da herkes aşı oluncaya kadar, insanlığın köküne kibrit suyu ekilmese bari.
    Valla bu virüs bir amaçla salındı,dijital dünyaya hazırlık,dijital para,sanal eğitim şu bu planlanan kaç tane amaca hizmet etti bu virüs.Yaratıcı yıkım dediklerini yapıyor.Kaostan kaynaklanan düzen olması için önce kaos olması lazım ,bu virüs de onu yapıyor.Maalesef 2025 e kadar kaos olacak diyen kaç tane video seyrettim,bunlar daha fragman gibi.Çok tatsız şeyler yazıyorum ama biraz da olayları görmek ve hazırlanmak lazım.Bu yeni hayat tarzı bir ay sonra bitecek her şey eskisi gibi olacak diye düşünülüyor.benim aklıma göre mümkün değil.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benim aklıma gelen bilimadamlarının aklına gelmiştir .

Köpeklerin koku alma duyuları çok gelişmiş .

İnsandan 25-30 kat daha fazla reseptör olduğu biliniyor .

Bu sayede patlayıcıdan uyuşturuya mahsur kalmış canlıdan kanser teşhisine kadar birçok dalda yetişmiş köpek cinsi ırkı üretiliyor .

Peki corona virüsü teşhisi için insan kokusundan nefesinden mesela bu virüsün teşhisi yapılamaz mı .

Mesela dandik bir ateş ölçme cihazı yerine bu niye kimsenin aklına gelmiyor acaba

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Olmaz sn pscyokinesis virüs dediğiniz o kadar basit bir mekanizma ki ,aslında bir yazılım,kokusu falan olmaz ki.Bir aminoasit dizilimi,bir zar bir de reseptörler var üstünde o kadar.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    sana bir şeyim kalmaz 4 çocuğum var, hem doktor beni bende hocamı severim!
    sen gibi değil yani.
    Valla doğruya doğru sn kitapçı nasıl akp lidir nasıl reisi sever aklım ermiyor ki.Cidden kendisi iyi bir forumdaş ve insan ,kesinlikle kendisine en ufak zarar gelsin istemem.

Sayfa 519/1000 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •