18 milyar sermaye gelecek haberi bu şekilde kısıtlı etkide kalmamalı. Bende senet yok, ama bence bu şekilde kapanış olmamalı. Bakalım 5,36 üstü kapanış gelecek mi. Senet 5,32 gördü, 5,36 görürse 2 bin (hatıra) lotu alırım.
18 milyar sermaye gelecek haberi bu şekilde kısıtlı etkide kalmamalı. Bende senet yok, ama bence bu şekilde kapanış olmamalı. Bakalım 5,36 üstü kapanış gelecek mi. Senet 5,32 gördü, 5,36 görürse 2 bin (hatıra) lotu alırım.
99300 yataydan gelen dip direnç değeri.
99300 ayrıca 50 EMA (mavi renk )değeri.
99300 bugün için kırmızı alçalan trend direnç değeri.
alçalan trend direnç değeri günlük 400 puan kadar düşüyor.
arın trend değeri 98900,ertesi gün 98500 vs vs..
son 6 işlem günü mavi ortalama (50 EMA) altında.
tuhaf bir sinir bozuculuk unsuru,dışarı borsalar aksine yukarı giderken.
özet:kilit değer 99300...trend üstü ilk adımda 102.000 bölgesi beklenebilir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...ae2fdc3e78.png
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ne berbat bir hissedir yav.
Eskisi gibi değil, çok şey ifşa oldu, Bnp dolar alıyor, yükseliyor, açıkta kalıyor, ceza kesiliyor, senet satıyor. Bugünde satıyor gibi. Endeksin hareketsiz kalması yukarı isteği için olabilir. EN çok merak edilen ikinci bir dip yada daha aşağısı var mı. Bunu zaman gösterecek, sanırım 60 gün önemli. Ben 10 kademe stopla bugün İŞC almaya başladım. Aşağı gelme ihtimali hala çok yüksek.
Böyle karaktersiz bir hisse almadım ben borsa hayatımda, gözaltı pazarı hisseleri gibi hareket ediyor resmen. Yaziktir yahu, cuma günkü hareketten sonra bir sürü ky dolustu yine, nerde yorum okusam yeni girdim ne zaman 6 lira olur gibi yorumlar. Böyle beceriksiz bir spekulasyon olabilir mi? Bu kadar mı aç bunu tahtacisi, 30 kuruş yukari cekip mal verecek kadar.. acaba buna 5 lira 7.5 lira arası sana izin verdik geleni gideni op ekmek paranı cikar diye olur mu verdiler??
Son düzenleme : SherlockH; 11-05-2020 saat: 14:30.
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
Abi bismillah 2 bin lot İŞC alalım dedik alır almaz zarar ettirdi.
Yer İmleri