Sayfa 155/346 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. 8.34 ten aldık geçen hafta satmistik. Bugün biraz geri aldık. Umarım birkaç gün iyi gid er de bundan zararım cikar

2. tavanda 1 mlynu buldumu bekleyen
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. bıyıklı diyoruz ama gerçekten yabancımı!!

çünkü % 5 bunlarda gerisi yabancıda, bilançoların böyle net gelme sebebimi!!

temettü oranının düşük olmasıda bunumu işaret ediyor acaba!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Aman şu bilanço hemen gelmesin de. Beklenti biraz fiyatlansın. Zaten öyle deva gibi çarpıcı bir bilanço gelmesini de beklemiyorum. Ama bakarsınız bizimkiler kasadaki 800 milyonu dolara bağlamıştır. 50-60 milyon finansal gelir yazsak ekstradan ne güzel olur
     Alıntı Originally Posted by darat6741 Yazıyı Oku
    İkinizde haklı olabilirsiniz, bugün tavanız ama akşama kötü bilanço gelebilir, hatta kötü bilançoya rağmen , 2.çeyrekte covid ilacını dağıtacak çok iyi olacak diye birkaç tavan daha gidebilir, iyi bir bilanço gelir ve beklenti bitti diye satılır...Burası borsa, çöp kağıtlar uçmayan uçaklar tavan gidiyor... Yarın ola hayrola...cuma kapanış beni bilanço konusunda ümitsizliğe bugün ise araba hayallerine sürüklüyor..) inşallah herkes umduğunca karlı olarak bu işten ayrılır

İyi haftalar olsun
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ecz.ilac 2019/3 de zarar açıklamıştı.Bu dönem yüksek döviz pozisyonu nedeni ve Corona salgın ile ilgili ekstra satışlar ilaç da kar oranini arttırırBuda zarardan kara geçen bilanço olarak ecz.ilaca olumlu yansır.Niye yazdım? ezc.ilac giderse selec ondan hızlı gider...Hatta şimdi yazarken Tübitak Haziran ayında en az 1 ilaç açıklayacağız diyor.Bunu kim dağıtacak ...? İşte böyle...

6.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Ecz.ilac 2019/3 de zarar açıklamıştı.Bu dönem yüksek döviz pozisyonu nedeni ve Corona salgın ile ilgili ekstra satışlar ilaç da kar oranini arttırırBuda zarardan kara geçen bilanço olarak ecz.ilaca olumlu yansır.Niye yazdım? ezc.ilac giderse selec ondan hızlı gider...Hatta şimdi yazarken Tübitak Haziran ayında en az 1 ilaç açıklayacağız diyor.Bunu kim dağıtacak ...? İşte böyle...

Her hisseyi kendi bilançosu götürür.
    Selecin yürümesi ecile bağlıysa vay haline.
    Yatırım tavsiyesi değildir,subjektif ve yanılma olasılığı da bulunan şahsi fikirlerimdir.

7. Bir kar tahmini yapayım
    + - % 3
    5. miyar ciro

350 milyon civarı net kar

gelmeli.
    gelirse tadından yenmez.

Sayfa 155/346 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız