Sayfa 272/1001 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by Şimal yıldızı Yazıyı Oku
    eıb fonu 12.30 a kadar alınırsa yarınki değer üzerinden mi alınacak?
    Yarın açıklanacak Tefas değeri üzerinden alınır.

2.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tabloda eksik veya hata bulursaniz lutfen uyariniz. Tabloda sadece eid , gl1, ydi ve tmg portfoy dagilimlari guncel degil. Eger tabloya eklememi istediginiz fon olursa ekleyebilirim. Nisan ayi portfoy dagilim tablosu;

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
    Tcd yakın bir değerle tutmuş sanki çok fazla değişiklik yapmamışlar gibi duruyor bu ayki portföyde. Bugün yarın daha net anlarız . Teşekkürler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Eline koluna sağlık hocam.mümkünse rbh yi de ekleyebilersen memnun olurum.çok yararlı bi tablo olmuş.
    Rica ederim. Aslinda tesekkurlerin ve iyi dileklerinizin buyuk cogunlugunu tablonun yaraticsi Mustafa ustad hak ediyor. Rbh yi bu aksam eklerim.

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Elinize sağlık, teşekkürler. Tabloda ZİRAAT PORTFÖY KATILIM ENDEKSİ HİSSE SENEDİ ZPE fonu için benim anlamadığım bir husus var. Ziraat ZPE için ''Fon toplam değerinin en az %80’i devamlı olarak Ziraat Portföy Katılım Endeksinde(ZPYKAT ) yer alan ortaklık paylarına yatırılır'' Açıklamasını yapmış. Tabloda olmayan ama ZPYKAT içinde olan hisseler var nerede yanlış yapıyorum yada ben güncel olmayan verileri mi bakıyorum.
    O konuda bilgim yok. Tahminim , bu soruyu bilse bilse @admustafa veya @myfinans ustadlar bilir.

4. 2,5 ve 10 yıllık tahvil faizleri tekrar düşüş trendine girecek gibi. Bir miktar borçlanma araçları fonu alınabilir duruyor. YTD...

5. Quinvest EIB fonu hisse senedi oranını %12 04 'e çıkarmış,
    portföyünde BLCYT TKFEN CCOLA oranlar için linke tıklayın.
    https://www.kap.org.tr/en/Bildirim/844123

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    2 farklı versiyon attım sanırım buraya. Siz hangisini aldınız bilemiyorum.
    En iyisi en son paylaştığımı da alıp bi göz atın
    Ciddi bir fark yoktur ama

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
    ikisi de içerikte aynı görünüyor, bu vesile ile her gün paylaştığınız tablolar için de ayrıca teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tabloda eksik veya hata bulursaniz lutfen uyariniz. Tabloda sadece eid , gl1, ydi ve tmg portfoy dagilimlari guncel degil. Eger tabloya eklememi istediginiz fon olursa ekleyebilirim. Nisan ayi portfoy dagilim tablosu;

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
    teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Elinize sağlık, teşekkürler. Tabloda ZİRAAT PORTFÖY KATILIM ENDEKSİ HİSSE SENEDİ ZPE fonu için benim anlamadığım bir husus var. Ziraat ZPE için ''Fon toplam değerinin en az %80’i devamlı olarak Ziraat Portföy Katılım Endeksinde(ZPYKAT ) yer alan ortaklık paylarına yatırılır'' Açıklamasını yapmış. Tabloda olmayan ama ZPYKAT içinde olan hisseler var nerede yanlış yapıyorum yada ben güncel olmayan verileri mi bakıyorum.
    Endekste 70 civarı şirket var.
    Fon bunlar arasından o gün için uygun bulduğu 40 civarı hisseye yatırım yapmış.
    Yani endeskteki tüm hisseleri portföyünde bulundurmuk zorunda değil.
    Fark oradan çıkıyor.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Bist100 +%1,06
    tte +%1,48 👌👌👌

Sayfa 272/1001 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri